LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk
Julekalenderen er sponsoreret af Mr Green

Silkeborg-fan fik godt råd af Frank Hansen

| Silkeborg | 9 kommentarer
Silkeborg-fan fik godt råd af Frank Hansen

Infoboks

Silkeborg - Nykøbing FC
NordicBet Liga (25/05)
bet365 1,36 5,00 7,50
NordicBet 1,33 5,35 7,75
Oddset 1,35 5,30 7,65

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Silkeborg-fanen Mike Justesen står bag julekalenderens fjerde låge, og udover en stribe legender får han også plads til et par helt unge gutter i en yderst potent offensiv.

I 2015 bestod bold.dks julekalender af 24 fodboldpersonligheders All-Star-hold, og i år byder julekalenderen så på de bedste og mest interessante drømmehold fra vores fantastiske og indsigtsfulde læsere. Mange tak for alle bidragene!

Bag låge nummer fire gemmer sig Mike Justesens Silkeborg-hold, der hovedsagligt består af klublegender, men også et par unge gutter i en fiktiv offensiv sætter gang i drømmene.

- Jeg har været fan hele mit liv. Det ligger i vores familie. Vi har alle levet og åndet for SIF, og det hele startede gennem min morfar, som støttede klubben, langt før de blev professionelle. Det er også ham, jeg så min første kamp på stadion med som niårig, da SIF i efteråret 1999 sluttede af med 4-1 over AGF.

- Efter det var jeg fan for livet, og jeg tog med min morfar ud til alle hjemmekampe og de store udekampe, indtil jeg og min omgangskreds begyndte at drage til stadion i Silkeborg og rundt i Danmark. Det kan tælles på en hånd, hvor mange hjemmekampe, jeg har misset, siden jeg var 13 år.

- Jeg har stadig en kasse fyldt med mine gamle SIF-blade fra stadion, fodboldtrøjer, signerede halstørklæder af Peter Kjær og Thomas Poulsen, autografbog, et billede med Morten Bruun til de mange lounge-arrangementer, som jeg som barn deltog i, en fodbold-VHS bånd med SIF-mål optaget af min morfar fra 1990 til 2004 og så videre.

- Derudover har jeg selv deltaget aktivt i SIF og været med til en række frivillige initiativer for klubben, som betyder alt for mig. Jeg kneb en tåre, da jeg sagde farvel til Silkeborg Stadion, og jeg kneb en tåre, da vi kom foran for første gang på det nye stadion.

- Jeg har mange gode historier, men en, jeg altid tænker på, var tilbage i 2012, hvor jeg var på besøg hos SIF som et led i et initiativ for klubben. Jeg lavede lidt grafik for klubben og nogle FIFA-videoer, som forudsagde kampe. Kommunikationschefen ville skrive en artikel om mig, og vi tog et billede af mig foran klublogoet ved det gamle Søholthus.

- Lige da vi tager billedet, kommer alle spillerne ud og kigger forvirret. Jeg ligner på ingen måde en fodboldspiller og stod i en lidt for stor blå hoodie, og så udbrød SIF-spilleren Frank Hansen til truppens store morskab; 'Så for satan, så har vi sgu fået en ny i truppen. Du skal passe på Marvin (Pourie)'.

- De havde hilst på mig efter flere kampe og kunne genkende mig - men det var lidt en spøjs situation. Jeg endte med at få et billede til artiklen, hvor jeg stod og grinede fjoget over det.

- Efter det fik jeg lov til at opleve træningen tæt og snakke med et par spillere. Der er bare et godt samvær i klubben, og det smitter af på byen. Spillerne vil altid gerne tale, joke og høre på, hvad vi fans siger, når vi støder på dem eller efter kampene.

Mike Justesens Silkeborg-hold

Målmand:
Peter Kjær:
291 kampe,  2 mål

Peter Kjær var noget for sig. Han kunne levere de mest vanvittige redninger på altafgørende tidspunkter, og så havde han gode lederevner. Han fremstod aldrig svag, selv når SIF var under pres, og det gav tryghed i et til tider 'svagt' forsvar.Forsvar:
Dennis Flinta: 
375 kampe, 26 mål (pr. 4/12-18)
Morten Bruun: 424 kampe, 35 mål
Thorbjørn Holst Rasmussen: 191 kampe, 3 mål
Michael Larsen: 269 kampe, 23 mål

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at SIF altid har døjet med back-positionerne. Siden har Frank Hansen og Bjarni Eiriksson vist sig at være fantastiske backs, men med en Flinta i sin 'prime' og en skadesfri Michael Larsen ville Silkeborg være dækket ind med autoritære typer.

Morten Bruun er indbegrebet af Mr. Silkeborg, og man kunne ikke få en mere dedikeret mand på sin position. Dejlig offensiv spiller, som ikke var bange for at tage nogle ekstra meter for at starte et angreb.

Thorbjørn Holst havde et kæmpe potentiale, da han var makker med Jim Larsen og kunne have været den perfekte makker til Morten Bruun. Lidt større, stærkere type, som ikke var bange for at bruge sin styrke og gå til stålet.

Midtbane:
Ulrik Pedersen:
 144 kampe, 11 mål
Thomas Røll: 192 kampe, 19 mål
Christian Holst: 179 kampe, 47 mål

Ulrik Pedersen var en naturlig leder. Han dirigerede forsvaret med en så fantastisk snilde, og han var meget opmærksom på sit eget niveau, således at han ledede de yngre spillere til at blive bedre.

Thomas Røll var en altmuligmand, som ikke var bange for at prøve forskellige positioner, og med hans driblestærke evner og sans for den gode aflevering; Ja, så fandt man ikke bedre.

Christian Holst under Troels Bech var fantastisk, og han var lidt en type, man ikke forventede bankede kasser ind på stribe. Han kunne suppleres godt af Røll og Ulrik P.

Kantspillere/angriber:
Robert Skov: 
106 kampe, 24 mål
Henrik 'Tømrer' Pedersen: 270 kampe, 96 mål
Kasper Dolberg: 3 kampe, 0 mål

Kasper Dolberg og Robert Skov på samme hold? Sikke en drøm. Kasper Dolberg debuterede for SIF som venstre wing, men os, som kommer og følger de unge spillere, kunne se, der var noget specielt over denne dreng. Han var klasser over alle, han spillede på hold med, og han var magisk i sine minutter på Silkeborg Stadion.

Robert Skov, som er endnu et produkt af SIF, gav noget på højrekanten, som Peter Degn og Thomas Raun aldrig kunne. Dolberg og Skov er begge så driblestærke med et vanvittigt overblik og fænomenalt spark. Med den gode Tømrer oppe foran i sin 'prime' ville vi havde den bedste danske offensiv i mange år. Der ville være masser af mål serveret for Tømrer.

Læs med igen i morgen, når julekalenderen byder på en bidragsyder, der blev tryllebundet af Roberto Baggio på en campingtur. 

julekalender@bold.dk


Af Mikael Blond
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj