LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Silkeborg fyrer Jesper S. - hyrer Kim Poulsen

| Superligaen | 23 kommentarer
Silkeborg fyrer Jesper S. - hyrer Kim Poulsen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Silkeborg har netop offentliggjort, at klubben har fyret cheftræner Jesper Sørensen og i stedet hyret Kim Poulsen.

Silkeborg ligger efter efteråret i Superligaen sidst med fire point, og det tog ledelsen i klubben i dag konsekvensen af og fyrede Jesper Sørensen.

Silkeborg har allerede afløseren klar, og det bliver Kim Poulsen, som kommer til klubben fra jobbet som landstræner i Tanzania, forklarer administrerende direktør i Silkeborg IF Invest A/S Kent Madsen.

- Vi har været glade for samarbejdet med Jesper Sørensen, der sikrede os oprykning i sidste sæson efter dygtigt arbejde, men vi må konstatere, at et efterår med historisk dårlige resultater gør det nødvendigt at få nye øjne på tingene.

- Derfor har vi besluttet at ansætte Kim Poulsen, der har haft succes i arbejdet med talenter og som træner i klubber, hvis vilkår kan sammenlignes med SIFs. Kim Poulsen er kendt for at få det maksimale ud af de fodboldspillere, han arbejder med.

Den 55-årige Poulsen har tidligere været ungdomslandstræner i Singapore.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

23 kommentarer

brieost 14:07          
Så er superligaen reddet.
ThePantsParty 14:10          
Spændende ændringer. Især med Jesper Stüker som sportschef.

Jeg kan sove godt igen - sådan da.
Ekfud 14:11          
"Vision 2018 har som mål at skabe økonomisk balance i fodboldforretningen senest i 2018. Det betyder at Silkeborg IF kommer til at satse massivt på talenter fra egne rækker. Fundamentet bliver den nuværende talentstruktur, hvor områdets dygtigste fodbolddrenge allerede fra 12-årsalderen deltager i et målrettet træningsmiljø i sammenhæng med uddannelse (SIF Fodboldskolen, Talent Team og Silkeborg Fodbold College). Talenterne skabt i det miljø skal være de spillere, der i 2018 bærer SIFs førstehold"

Fornuftigt..
SrbBold.Dk 14:14          
Sys ellers at han har gjort det fornuftigt, de har spillet noget godt fodbold de har bare haft nogle vildt uskarpe angribere
SkiveIK 14:20          
D. 24. februar spiller Silkeborg og Skive træningskamp. Lidt sjovt med Kim Poulsen overfor Jakob Michelsen, som var trænerduo sammen i Tanzania :D

Og så er der jo flere spillere i Skive med fortid i Silkeborg og omvendt.
ThePantsParty 14:22          
Haha, SIF og Skive har altid været gode til at supplere hinanden med spillere ;)
Grevelund 14:24          
Sys ellers at han har gjort det fornuftigt, de har spillet noget godt fodbold de har bare haft nogle vildt uskarpe angribere
Og så har de også haft nogle domme mod sig, der har kostet point. Men det er klart når resultaterne ikke er der er det træneren der ryger..
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar