Luk

Silkeborg håber på 8.000 til oprykningsbrag

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Alt fra dramaet på sidste spilledag: Se sæsonens sidste udgave af NordicBet Liga Magasinet
'Det skal fejres, ind til jeg ikke kan gå længere' - Stephan Petersen tager afsked med Silkeborg med manér
'25 mål og oprykning skal det fejres med lige så mange øl?' - få svaret og hør hele oprykningsinterviewet med Ronnie Schwartz
Ronnie Schwartz sender Silkeborg tilbage i Superligaen
Det dufter af Superliga: Schwartz sender Silkeborg på 2-0
Silkeborg håber på 8.000 til oprykningsbrag
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Silkeborg
Superligaen Grundspil (14/07)
NordicBet 1,52 4,45 6,15
Oddset 1,47 4,20 6,70

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Silkeborg melder udsolgt af siddepladser til lørdagens brag mod Nykøbing FC og håber på at komme over 8.000 tilskuere til kampen. 

Silkeborg har solgt knap 7.000 billetter til lørdagens oprykningsbrag mod Nykøbing FC, men håber på at sælge mindst 1.000 billetter mere.

Det forklarer direktør Kent Madsen, som tirsdag har kunnet konstatere, at der er udsolgt af siddepladser og derfor kun ståpladser tilbage.

- I seneste kamp mod Viborg var vi over 9.000, og jeg synes, det er helt vildt, at vi i to kampe i træk praktisk talt kan melde udsolgt, siger Madsen til bold.dk.

- For at få helt udsolgt kræver det, at udebaneafsnittet også bliver fyldt op, så lige nu synes vi, det er et fint mål at forsøge at ramme 8.000 tilskuere.

- Det bliver super fedt på lørdag, og vi kommer til at lave en kæmpe fest. 

Silkeborg har siden sidste års nedrykning i det hele taget mærket god opbakning i 1. division.

Kent Madsen glæder sig over tilskuerstøtten, som har været stabil høj og nu topper med de to afgørende kampe mod Viborg og Nykøbing. 

- Det er meget glædeligt og vidner blandt andet om, at vi har et super godt stadion, som bestemt er i Superliga-klasse. Vi synes selv, det er et af de bedste stadions herhjemme.

- Derudover har vi en rigtig fornuftig, stabil opbakning. Allerede før kampen mod Viborg havde vi det højeste tilskuergennemsnit i 1. division, og nu har vi det så med afstand.

- Vi ser, hvad vi også har set tidligere, at der er virkelig mange, som kommer her, når det er rigtig sjovt, hvilket vi også så for et år siden i pokalfinalen i Parken. Før Viborg-kampen havde vi 2.500 i gennemsnit i løbet af sæsonen, og det bliver så øget drastisk i disse to kampe, og det er vi meget glade for, siger Madsen til bold.dk.

Hvis Silkeborg slår Nykøbing i lørdagens kamp, er holdet sikret oprykning til Superligaen.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

Ayelads 10:55          
Det er fandme flot af Silkeborg.
ThePantsParty 11:27          
Ja, jeg er også imponeret over at byen endelig kommer på stadion. Hvis bare de her folk så gad og komme henover hele sæsonen, så vi kunne få fyldt ud. Vi er jo glade for fodbold her i byen, kom nu herud folk!
Victory55 12:33          
Flot......Flot ...... SIF tilbage i suppen......
Toratora 13:08          
Kom så S I L K E B O R G!!!
Grevelund 15:49          
TPP

Helt enig. Er selv bosat københavner i byen og tager på stadion hvergang. Det er en sløj omgang hen over sæsonen SIF har præsteret på lægterne. Nu hvor det pludselig er sjovt, kommer folk frem... Men det selvfølgelig kun sjovt at være med når det sjovest...
SotD 18:15          
Det er klart. Folk gider ikke se os spille 1-1 hjemme mod SønderjyskE når vi ligger nr. 10. Selvom kampen isoleret set kan vurderes særdeles vigtig.

Men vi har dog bevist, at når noget er på spil (positivt forstået) så har vi faktisk en ret solid "fan"-base.

Jeg selv og en gruppe venner ser 7-10 hjemmekampe pr. sæson. Meget afhænger lige af hvad der ellers er på programmet. Med børn, familie, job og andre interesser må man jo prioritere. Og der prioriterer vi selvsagt SIF lige for tiden, hvor vi måske tidligere var OK med at se den i TV, eller følge med på livescore.
Toratora 08:43          
Det er helt vanvittigt med de her tal. Når man ser på Silkeborgs playoff-kampe sidste år, så overgår det her jo enhver fantasi. Som jeg husker det, så kom der (kun) mellem 5-6000 tilskuere til den famøse Helsingør-kamp og endnu færre til den efterfølgende Esbjerg-kamp.
Torsdag 20. juni