LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Silkeborg henter brasiliansk angriber

| Superligaen | 12 kommentarer
Silkeborg henter brasiliansk angriber
Foto: Silkeborg IF
Silkeborg IF har hentet den 26-årige brasilianer Alexssander Medeiros de Azeredo, der har kontrakt indtil udgangen af 2018.

Silkeborg IF har mistet flere angribere forud for den kommende sæson, men nu har klubben forstærket sig i front. Brasilianske Alezssander Medeiros de Azeredo kommer til klubben fra mexicanske Celaya FC.

Den 26-årige angriber, der omtales 'Alex', har kontrakt indtil udgangen af 2018.

- Alex er en god afslutter med begge ben og kan skabe noget på egen hånd samtidig med, at han er dygtig til at indgå i spilrelationerne med den øvrige del af holdet. En af mine svenske kontakter har karakteriseret ham som en brasiliansk pitbull, siger manager Peter Sørensen ifølge klubbens hjemmeside.

Alex har tidligere spillet i Skandinavien, hvor han i 2016 optrådte for Hammarby.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles

12 kommentarer

Doktor.Nelle123 10:07          
Spændende
Doktor.Nelle123 10:10          
Kan dog se at han ikke Er den største angriber og at han også kan begå sig på kanten så ved ikke om jeg føler at han er en ideel afløser til NH
Desrouleaux 10:14          
Det er jo ikke sikkert han er tænkt som afløser for Helenius. Han minder nok mere om Rubin i statur og også med at han også kan spille kant. Synes han virker meget spændende, men vi mangler stadig mindst 1 angriber mere og gerne 2 for at erstatte Helenius og Albers.
Daemon 10:24          
Han lyder ikke skræmmende. Der må være nogle pokalmål med i Hammarby-tallene, for i ligaen blev det til 28 kampe/5 mål. Han har ikke kunnet spille sig på holdet i Celaya, der ligger i den nederste halvdel af den næstbedste mexicanske række.
Det vil overraske mig meget, hvis det viser sig, at han har niveau til superligaen.
GertHagen 10:44          
Det er lidt skræmmende hvis han er købt på udtalelser fra en Svensk kontakt! Håber det er en spiller der er fulgt? Men ellers er det spændende med nye spillere til ligaen.
NeverDefeated 11:01          
Følger Hammarby meget tæt. Alex er en fin spiller, men mangler lidt fart. Han er en effektiv afslutter, men skal iscenesættes. Fungerede ikke rigtig ind i Nanne Bergstrands manualfodbold, og ville nok have haft væsentlig bedre betingelser for at lave mål nu, under Michelsen.

Interessant nok var han tæt på Sønderjyske (trænet af Michelsen dengang) da han forlod Hammarby.
Fint køb af Silkeborg. Han er ikke Helenius, men væsentligt bedre end f.eks. Morten Beck Andersen.
simon1900 13:28          
Tillykke med ham, han skal nok blive pivirriterende at spille overfor. Hvad blev der egentlig af ham Rubin? Fik han nogensinde spilletid??
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts