LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Silkeborg henter ghanesisk midtbanespiller

| International | 12 kommentarer
Silkeborg henter ghanesisk midtbanespiller
Foto: Getty Images
Silkeborg har skrevet kontrakt med den ghanesiske midtbanespiller Ibrahim Moro, som har fået en aftale til sommeren 2018.

Superliga-oprykkerne fra Silkeborg opruster på midtbanen, hvor klubben har skrevet kontrakt med den 22-årige midtbanespiller Ibrahim Moro.

- Vi har været på udkig efter en central midtbanespiller. I Ibrahim Moro har vi fundet den rigtige profil, der passer godt ind i den trup, vi råder over. Vi er med tilgangen af ghaneseren godt dækket ind på den centrale midtbane, siger SIF’s sportschef Jesper Stüker i en pressemeddelelse.

Den ghanesiske midtbanespiller har tidligere spillet tre sæsoner for AIK Stockholm og ventes at være klar til kamp for SIF efter landskampspausen.

Han har senest spillet for tyrkiske Adana Demirspor, hvor hans kontrakt blev ophævet denne sommer, hvorfor han skifter til Silkeborg på en fri transfer.

Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

12 kommentarer

Desrouleaux 10:16          
Klasse! Hvor fanden kom det fra? Virkelig tiltrængt med forstærkning til midtbanen; så mangler vi bare en til bagkæden, så er vi godt kørende igen! Stærkt SIF !!
Cibeles 10:22          
Udkik? Really?
jesus-elsker-bif 10:29          
Taenker en offensiv spiller havde vaeret bedre...
Desrouleaux 11:20          
Du tænker forkert, vi satser på Helenius; så må vi håbe han er den afgørende manglende brik i offensiven; med skhirtladze ved siden af sig og Scheel og Skov på kanterne synes jeg vores offensiv er okay for en klub af vores størrelse. Bredden er dog ikke god (hvis vi får skader osv). På den centrale midt er vi nu godt dækket ind med Vendelbo, Moro, Thomsen og Skytte og til nøds Scheel. Det er klart en mand til bagkæden der må stå øverst på ønskeseddelen, men tror kassen bliver lukket nu. Desværre. Synes vi er en mand fra at være konkurrencedygtige i bunden.
maxbakketop 12:30          
@Desrouleaux

I bunden af banen, eller bunden af ligaen? ;)
bruger 128180 12:47          
Moro var med til African Cup Of Nations i 2025, og må alt andet lige være noget stærkere end Thomsen og Vendelboe som begge har set svage ud på den centrale midt !! Så Skytte og Moro centralt bliver spændende at følge ..
Ingen god central midtbane = dårlig midterforsvar
Desrouleaux 13:06          
@max. Jeg mente i bunden af ligaen; så ved ikke hvad den smiley skal betyde? Jeg er realistisk omkring det og håber bare vi kan overleve i år og være konkurrencedygtige mod de andre bundhold. Det er i den kamp jeg mener vi mangler en midterstopper til Flintas plads; så synes jeg vi har et konkurrencedygtigt hold til bunden af superligaen.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar