Luk

Silkeborg henter Tobias Salquist hjem

| 1. Division | 14 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Hvidovre IF
1. division (14/02)
Oddset 1,60 4,20 5,10

Silkeborg er tæt på at skrive kontrakt med forsvarsspilleren Tobias Salquist, der ved årsskiftet havde kontraktudløb i Hobro.

I sommeren 2018 forlod Tobias Salquist Silkeborg til fordel for belgiske Waasland-Beveren, men to og et halvt år senere vender han hjem til barndomsklubben.

Onsdag erfarede tipsbladet.dk, at den 25-årige forsvarsspiller skriver kontrakt med Silkeborg, hvilket kilder bekræfter over for bold.dk.

Tobias Salquist vendte i sommer hjem til dansk fodbold og skrev en kort kontrakt med Hobro, for hvem han i efteråret spillede 17 kampe og bidrog med tre scoringer.

Ved årsskiftet udløb kontrakten i det nordjyske dog, og han kan derfor skifte transferfrit hjem til Silkeborg.

For nylig vinkede Silkeborg farvel til Frederik Alves Ibsen, som skiftede til Premier League-klubben West Ham, og hans plads bliver altså overtaget af Tobias Salquist.


Af Martin Schmidt

14 kommentarer

bruger 187883 10:39          
Det lyder godt
Aristoteles 10:46          
Tjah - jeg er ikke umiddelbart imponeret! Jeg havde nok håbet på, at Silkeborg kunne skaffe en forsvarsspiller med større kvalitet - men det er selvfølgelig heller ikke nemt at lokke spillere til en 1. divisions klub, som er 7 point fra en oprykning til landets bedste række.
Det var rigtig fint, at Alves rykkede videre i forhold til det beløb vi kunne få for ham - men erstatningen måtte gerne havde været bedre.
Nuvel - den KAN jo være Tobias har "oppet" sit spil siden sidst han var her. Det må vi håbe...
Og ellers har tranfervinduet i den omgang ellers været godkendt for SIF - hvilket bestemt ikke er en selvfølge!
Røde20 10:47          
Oh man...

Ved ikke rigtig, hvad jeg skal mene om det. På den ene siden mangler vi forstærkning i forsvaret, på den anden side ved jeg ikke rigtig om han er det. I hvert fald ikke, hvis der er aspirationer om at kunne begå sig i Superligaen. Måske jeg er biased, fordi jeg heller ikke bryder mig om hans personlighed, men er sgu lidt lunken ved tanken om at han "kommer hjem". Håber han kan modbevise min skepsis.
MidtJyskMafia 11:03          
Åhhhhh, nej! Han har jo ikke det vi har brug for. Hans udvikling er jo gået fuldstændig i stå, og slet ikke nok kvalitet til at starte inde.
ChristianB 11:20          
Jeg vil så som hobro tilhænger sige, at Silkeborg laver en god signin. Jeg ville nu hellere have de havde hentet Simon Jakobsen tilbage, han kan sku ikke meget..
dgh1896 11:21          
Den signing her forstår jeg absolut intet af, men som Viborg-mand kan det da kun glæde mig, hvis det skal forestille at være en "forstærkning" til Silkeborgs forsvar. Jeg synes virkelig ikke han er særlig god - og jeg kan se af tråden, at jeg ikke er den eneste med den holdning. Bevares, fin 1. divisionsspiller, men da ikke en mand man rykker op med - og slet ikke en man kan bygge holdet op omkring, hvis man ender med at rykke op. Med det sagt, så er det jo heller ikke fordi han gør holdet decideret dårligere og med de øvrige til- og afgange i klubberne, så frygter jeg at SIF sagtens kan hente Viborgs forspring. Der er i hvert fald voldsomt meget mere talent i SIF´s trup ift. Viborgs tilsvarende.

Nå - nu kom jeg lidt ud på et sidespor. Salquist til SIF - er heldigvis ikke noget der skræmmer mig. Det er mig en gåde hvordan han nogensinde har været i Belgien - flot agentarbejde, må man sige.
TheXfmf 11:24          
Det er en virkelig lunken signing. Han har ikke just imponeret siden han forlod os, så jeg ser det sgu ikke ligefrem som en forstærkning i forhold til Alves.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar