Luk

Silkeborg henter udløbet OB-talent

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

OB - AC Horsens
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 1,72 3,50 5,40

Silkeborg har hentet 19-årige Anders Klynge, hvis kontrakt netop er udløbet i OB. Han skriver under på en treårig kontrakt.

Silkeborg er i gang med forberedelserne frem næste sæson, og nu har cheftræner Kent Nielsen hentet nyt blod til truppen.

I OB henter man 19-årige Anders Klynge, hvis kontrakt netop er løbet ud i Ådalen.

Den unge midtbanespiller har sat sin underskrift på en kontrakt, der løber til 2023.

- Anders Klynge er en spiller, der passer godt ind i SIF’s spillestil. Han er en god pasningsspiller og har gode relationelle færdigheder, og så dækker han fire midtbanepladser. Vi tror på ham i konkurrencen om at spille med om pladserne på SIF’s hold i 1. division, siger sportschef Jesper Stüker i en pressemeddelelse.

Anders Klynge har spillet seks kampe for OB's Superliga-hold, hvor han fik debut i den netop overståede sæson.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

MartinHerold 10:04          
Forstår ikke han ikke fik lidt mere tid.
Lommefilosoffen 10:06          
Kender ham ikke, men en ung midtbanespiller som ikke har forløst sit forhåbentlige gode potentiale har vi virkelig mange af
Slettet(562119200410) 10:26          
WHO???

Spild af penge. Skulle vi ikke forstærke os, Kent Madsen?! Vi rykker jo ikke op med de her ligegyldige affaldstalenter som de andre hold ikke vil have. For helvede.
whiskey 10:29          
Forstår ikke man ikke holdt bedre på ham. Han turde virkelig vende med bolden og vælge de rigtige beslutninger. Silkeborg har helt sikkert fået en brugbar spiller med et stort udviklingspotentiale. Øv han ikke blev i Ådalen!
Når det så er sagt, så kommer han vel også til en klub med mange midtbanetalenter :) Okkels, 2x Mattsson mf.
Håber Silkeborg vender Superliga retur hurtigt og alt held og Lykke til Klynge. Han fortjener det
7000 FCF 10:42          
ThePantsParty. Nu kan Silkeborg jo nok ikke bare vælge, og vrage, hvem de køber, og jeg må sige, at de kampe jeg har set ham, ligner han virkelig en der kan udvikle sig, så prøv nu at se lidt positivt på det, i stedet for straks, at være negativ.
mwape-djemba 11:38          
Han blev forsøgt indsluset i førsteholdstruppen sidst i sæsonen, og havde nogle fornuftige indskift (efter min mening), hvor han dog var tæt på det hurtigste røde kort i superligaen for en debuterende spiller. Det virker for mig, som flere også skriver, underligt, at der ikke forlænges med en så ung spiller, der har gjort det fornuftigt i sine indskift. Jeg hyggede mig desuden over kælenavnet "den rigtige AK". Man må antage, at der ikke var planer om spilletid i næste sæson, måske pga. større talenter findes eller, at der hentes nye midtbanefolk til.

Held og lykke til ham herfra. Silkeborg får en fighter, der kan blive spændende at følge.
madin 11:51          
Altså OB har lige vundet U19 mesterskabet, så mon ikke om der er noget talent på midtbanen. Men Klynge var trods alt en af dem der gav sig 100 procent på banen modsat nogle af de faste spillere, så man får en sulten spiller til Silkeborg :)
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober