LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Silkeborg holder på ung offensivspiller

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Silkeborg holder på ung offensivspiller
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - FC Helsingør
1. Division (28/04)
bet365 1,85 3,60 3,80
NordicBet 1,94 3,60 3,60
Oddset 1,85 3,65 4,10

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Silkeborg har forlænget aftalen med offensivspilleren Jeppe Okkels, så han nu har kontrakt frem til sommeren 2022.

Silkeborg har lørdag forlænget kontrakten med kantspilleren Jeppe Okkels.

Den 19-årige offensivspiller havde oprindeligt kontraktudløb med Silkeborg til sommer, men nu får han en aftale, der løber frem til sommeren 2022.

- For mig er det lidt af en julegave. Det er en lettelse, at kontrakten er kommet på plads og dejligt, at jeg nu kan koncentrere mig om fodbold og fortsætte min udvikling, siger Okkels i en pressemeddelelse.

- Jeg synes, jeg har taget gode skridt, men jeg har også gode forudsætninger for at udvikle mig endnu mere. Jeg vil gerne lave flere mål og oplæg til mål.

Trods sine blot 19 år har Okkels allerede spillet 56 kampe og scoret fem mål for Silkeborgs førstehold.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

7 kommentarer

havmanden365 10:06          
Hvis han er så god som SIF mener, burde de have forlænget kontrakten med 5 år. Hvis han er i samme klasse som Robert Skov kommer FCK eller Brøndby bare og køber ham for en slik, eller tager ham gratis, når kontrakten udløber. Det har man set mange gange, og det er noget svineri, at mindre klubber flasker talenterne op, og når de er ved at være flyvefærdige, kommer de større klubber bare, og fisker dem for små penge. Svinerei af værste skuffe, og det burde DBU og UEFA gøre noget ved.
Steen A 10:15          
@havmanden365:

De større klubber betaler vel bare markedsprisen for spilleren? Okkels får jo ikke noget stort gennembrud, så længe han spiller for en klub i 1. division eller bunden af superligaen. Han tager først de afgørende skridt, hvis han bliver en dominerende spiller på et tophold, som Skov gør nu, eller hvis han får spilletid i en større liga.

Der er jo allerede lavet regler, så moderklubben bliver kompenseret, hver gang spilleren er ude i en transfer mellem større klubber, og Silkeborg kan jo også se frem til at tjene penge, når FCK en dag sælger Skov videre.
havmanden365 12:08          
Ja jeg ved godt at SIF får nogle pebernødder når FCK sælger Skov, men det er kun pebernødder SIF får. En fair fordeling af Skov´s salgspris ville være, at hvis Skov blev solgt for 90 millioner, burde fordelingsnøglen være, at hvis FCK havde betalt SIF 10 millioner, skulle de 10 millioner trækkes fra de 90 Millioner, og de resterende 80 millioner burde deles i 2 lige store stykker, altså 40 millioner til hver klub. Det ville være fair både over for FCK og SIF. Bare fordi FCK er en storklub efter danske forhold, skal de ikke bare skumme fløden, da de ikke er dem som har formet Robert Skov, men de fik en næsten flyvefærdig Skov fra SIF, og så er det vel fair nok, at det er begge klubber der skal skumme fløden, og ikke kun FCK.
ThePantsParty 12:19          
Vigtigt! Han er dog ikke nær så god som Skov vil jeg lige sige. Men stadig meget vigtigt!
pioneer 14:42          
Det er sgu noget socialistisk pjat. FCK tjener mest, fordi de er en klub der har bevist deres værd igennem mange år modsat Silkeborg. Så hvis I vil have ligeså mange penge som fck må i jo komme op deres niveau
havmanden365 15:05          
I jo komme op deres FCK´s niveau. Det bliver svært, når i stjæler de største talenter, og hvis FCK ikke gør det, gør Brøndby det, men selvfølgelig er det også bedre og billigere at stjæle de største talenter, ikke kun i SIF, men også andre danske klubber, i stedet for at uddanne dem selv.
oswald 17:54          
Der kunne jo være indbygget en videresalgsklausul.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april