Luk

Silkeborg-matchvinder: Helt fantastisk sæson

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Ronnie Schwartz var med to mål afgørende for Silkeborgs direkte oprykning til Superligaen, og det glædede selvsagt den 29-årige angriber.

Silkeborg rykkede lørdag direkte op i Superligaen, da Ronnie Schwartz med to forrygende scoringer stod for en Silkeborg-sejr på 2-0, der var rigeligt til at booke den direkte billet op.

Det glædede Plaffeministeren sig over, da han talte med TV3 Sport efter kampen.

- Det har været en helt fantastisk sæson, og at kunne krone det i dag med at rykke op og være afgørende, det er jeg glad for, sagde Schwartz til TV3 Sport efter kampen, hvor han nåede op på 25 sæsonscoringer.

Dermed venter der Superliga-fodbold i næste sæson, og Silkeborg skal – under Kent Nielsens ledelse – forbedre sig, hvis det skal blive til mere end en enkelt sæson i det fineste selskab.

- Vi skal blive endnu bedre, hvis vi gerne vil blive i Superligaen, og det har vi selvfølgelig allerede i øje. Jeg tror også, at dem, der arbejder på direktionsgange, har nogle ting, de skal kigge på. Men grundlaget for et godt fundament i forhold til at skulle blive oppe, det er fornuftigt.

De sidste to oprykningspladser tilfaldt Viborg og Lyngby, som skal ud i en duel hver med et Superliga-hold. Viborg møder Hobro, mens Lyngby møder Vendsyssel.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 16. oktober