Luk

Silkeborg opjusterer efter Dolberg-skifte

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

Nice - PSG
Ligue 1 (18/10)
bet365 8,50 4,50 1,40
NordicBet 6,90 4,65 1,44
Oddset 6,90 4,60 1,43

Silkeborg IF Invest A/S opjusterer forventningerne til 2019 efter Kasper Dolbergs skifte fra Ajax til Nice.

Kasper Dolberg er rykket fra Ajax til Nice, og dét skifte er man sandsynligvis glade for i Silkeborg.

Silkeborg IF Invest A/S oplyser således i en pressemeddelelse, at klubben modtager dels en andel af transfersummen og dels en andel af de såkaldte solidaritetsmilder.

Derfor opjusterer selskabet deres forventninger til 2019 til et overskud før skat på 15-20 millioner kroner mod et tidligere overskud på 5-10 millioner kroner.

Ajax oplyste i forbindelse med salget af Dolberg, at klubben får 153 millioner kroner for danskeren.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at Silkeborg ville tjene 17,65 millioner kroner på salget.


Af Sara Margren

13 kommentarer

konggard 14:24          
Er lidt misundelig, håber Yussuf Poulsen en dag bliver handlet i en stor transfer så der falder seriøst mønt af til talentfabrikken Lyngby som udvikler så mange spillere og har fået så få penge ud af det..

Håber det kommer til at gå Dolleren godt i det franske
SotD 14:28          
Med den opjustering kan det tyde på at der er afsat godt og vel 5mio kroner til at forstærke truppen. Lige i underkanten efter min personlige mening, men trods alt bedre end ingenting!
matteotti 14:31          
SotD

Det betyder vel nærmere, at man havde anslået værdien af Dolbergs videresalgsklausul til 10 mio. kroner mindre, end hvad man nu har fået. Det behøver ikke fortælle noget som helst om penge til forstærkninger.
1fodboldspiller 14:33          
Det kan du ikke forudsætte SotD.

Du skal læse hvad der skrives inde på forum, og ikke hvad EB skriver. Klausulen er mellem 5 - 8 % + det løse. 10 Mio passer meget godt med hvad vi skal have for Dolberg ekstra.
Binne7 15:07          
Men der er vel ikke budgetteret med et dolberg salg i år?
Boinkers 15:53          
I snakker gør i... SIF har næppe skrevet et salg ind i budgettet, hvorfor de heller ikke har kunnet regne forkert på hvad han blev solgt for.

Mon ikke man nu vil kigge sig om efter en tiltrængt forstærkning trods alt.

I øvrigt STOR ros til SIF for et kanon ungdomsarbejde - de har formået at udvikle dygtige spiller og skippe dem afsted på rette tidspunkt. Det kapitaliserer de af nu!
Mon ikke også de unge talenter i det midtjyse kigger en ekstra gang på om SIF kunne være et bedre sted ed AGF, FCM (ok de er sku også dygtige) eller nogen af de andre østjyske klubber.
JanTheMan 16:36          
SIF-direktør: Dolberg-salget ændrer ikke planen
Kasper Dolbergs skifte til fransk fodbold sender millioner til Silkeborg IF, men det får ikke indflydelse på transfervinduet
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober