LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Silkeborg: Skytte havde frikøbsklausul

| Superligaen | 5 kommentarer
Silkeborg: Skytte havde frikøbsklausul
Foto: Getty Images

Sammy Skytte havde en frikøbsklausul ved tilfælde af nedrykning i sin kontrakt, og den har FC Midtjylland indløst, meddeler Silkeborg.

FC Midtjylland har købt Sammy Skytte for 3,7 millioner kroner.

Det meddeler Silkeborg-manager Peter Sørensen til klubbens hjemmeside. Skytte havde nemlig en frikøbsklausul i sin kontrakt, der trådte i kraft efter Silkeborgs nedrykning.

- Vi har af flere forskellige årsager været nødt til at sælge Sammy. Det har først og fremmest været et stort ønske fra Sammy at skifte til FCM, og det har vi været nødsaget til at bøje os for – selvom vi gerne havde holdt længere på ham, siger Peter Sørensen.

- Sammy er den eneste af vores spillere, der har haft en frikøbsklausul i tilfælde af nedrykning, og derfor må vi sige farvel til ham med et tak for indsatsen og held og lykke i det videre karriereforløb. Det er name of the game, og de vilkår, vi indgik aftale på i svære forhandlinger med Sammy for et par år siden, siger manageren.

Sammy Skytte udlejes i den kommende sæson til Horsens.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

5 kommentarer

TheXfmf 09:15          
3,7 er egentligt også en meget tilfredsstillende pris at få for ham efter min mening.

Nu skal vi bare snart ud og bruge de penge vi har fået på spillersalg på nye spillere.
Sheringham 09:15          
Det forstår jeg intet af??? Brugeren "19.9.6" er jo BFF med Skyttes familie, som kunne fortælle at han havde kostet 6-7 mill. + klausuler.

Det kan da ikke passe at 29.9.6 bare sidder og opdigter, kan det?? (Ironi kan forkomme).

Det jeg prøver at sige er, at jeg VIRKELIG er træt af alle de Bold brugere der spreder "fake news" med deres "Jeg kender ham, og jeg kender ham, og de fortæller dit og dat" - informationer som de ALDRIG ville dele uden at det var offentliggjort.
Calimic 10:10          
Fin handel for Silkeborg. Tvivler dog på at vi ser meget til forstærkninger i Silkeborg, der bliver højst satset lidt på bredden. Desværre en klub uden ambitioner, sker nok først når de fusioner med xx klub, hvilket jeg dog ikke håber...
DanishBhoy 11:05          
en eks 10k om ugen på en fem års kontrakt + 3,7m giver 6.2m, så det passer jo meget godt med at han har kostet dem 6-7m + der har været signing on fee + udgifter til hans agent, som også skulle dækkes

der udover kan sagtens have være klausuler ud over det beløb som nedrykningen udløste

så man kan ikke bare affærdige hvad han skrev
ramelow 11:55          
Nu synes jeg generelt det er uskik at udtale mig kritisk om andre på nettet, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at undre mig over denne her handel. Sammy Skytte, har i de kampe jeg har set med Silkeborg, intet leveret... Som i virkelig intet... Det har sågar været så grelt, at han har startet ude for Silkeborg, især den sidste del af sæsonen, hvor det virkelig spidsede til for klubben. Det kan der selvfølgelig være mange årsager til, men formkurven har da ikke peget i retning af nord. Nu køber FCM ham, det er sgu lidt en overraskelse, må jeg indrømme. Men FCM må jo ha´ en computer der vurderer han har lunger som en hest eller han er pisse god til indkast eller noget tredje. Den er i hvert fald overraskende. Måske laver de en ´Italia´, Parma/Udinese delight, hvor de opkøber alt der kan kravle og gå, for at håbe på man rammer lottogevinsten, og et kæmpe videresalg.
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj