Luk

Silkeborg spiller testkamp mod Vejle lørdag

| Danmark | 7 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Lyngby
Superligaen Pulje 1 (04/07)
bet365 2,90 4,00 2,15
Oddset 3,05 3,75 2,20
YouBet 2,90 4,00 2,30

Silkeborg og Vejle Boldklub spiller lørdag testkamp forud for genstarten af deres respektive turneringer.

Silkeborg og Vejle Boldklub mødes lørdag den 23. maj i en testkamp forud for genstarten af 3F Superligaen og 1. division.

Divisionsforeningen har muliggjort testkampe, og det har klubberne altså udnyttet.

- Vi er glade for, at fans og andre interesserede har accepteret at NordicBet LIGA-holdets træninger er lukket for alle. Det gælder også den kommende vigtige test mod Silkeborg fra Superligaen, som bliver vores eneste forberedelseskamp inden det går løs i turneringen igen, siger Vejles tekniske chef Jacob Krüger.

Vejle møder Næstved i 'premierekampen', mens Silkeborg i Superligaen skal op imod FC Nordsjælland.


Af Sara Margren

7 kommentarer

steen27 13:21          
Jeg håber bare så meget at VB har nosser til at holde Indy og Kjartan ude af den kamp. De må ikke blive skadet i en relativt uvigtig træningskamp før "finalekampene" i nordic bet ligaen.
Man_United 13:36          
Det kommer ikke til at ske. Man arrangerer ikke en testkamp, der kræver diverse tests for så at lade vigtige spillere sidde over, når meningen er at teste holdet af frem mod Næstved. Fremragende mulighed for at banke rusten af.
Vi kan vel heller ikke bare lade spillerne løbetræne til træning, fordi de kan blive skadet i nærkampene, hvilket heller ikke så ud til at være tilfældet ud fra den video, der blev lagt op.
Bruger1711823 14:38          
Jeg håber Vejle har nosser, integritet og fodbold IQ og spiller med Indy og Kjartan Alt andet vil være håbløst og uforsvarligt. Skal vi iiie også bare holde dem ude af træningen og bede dem springe opvarmningen over inden turnerings kampe?
Poor Scouser Tommy 15:07          
Risiko er der altid. De kan også trække en tur i corona-karrusellen eller køre galt i bilen på vej til træning. Indy og Kjartan har ligesom de øvrige spillere brug for at komme tilbage i kampform. Det kommer de primært ved at spille kampe.
steen27 15:36          
Det er et spm om kalkuleret risiko. Og de to spillere kan sagtens deltage i træning osv uden at være i høj risiko for skader. Men at deltage i en højintens træningskamp, få dage før de helt afgørende finalekampe om den livsvigtige oprykning, det er bare dårligt kalkuleret risikostyring. Så hellere lade dem spille sig stille og roligt i kampform mod Næver og lignende hold.

Det er ikke et spm om at undgå risiko. Det er et spm om at undgå unødig risiko = potentielle skader til to spillere som er tæt på uerstattelige.

Jeg er godt klar over at det ikke er populært. Til gengæld er netop de to spillere helt afgørende for at vi klarer de sidste kampe og redder oprykning. Alternativerne på de to pladser er markant ringere.
Bruger1711823 16:37          
Der er vi 110 procent uenige

Det er en kalkuleret risiko at dyrke sport, men jeg håber ikke min klub tager den vattede halvhjertede tilgang og sparer de to spillere blot fordi det er en træningskamp. Det vil også være håbløst uprofessionelt og uforsvarligt i kampen om at rykke op hvor vi gerne skal stå skarpest til de sidste kampe for at holde positionen
Bruhmo 17:02          
110% enig !
Fredag 3. juli
Torsdag 2. juli