Luk

Silkeborg-stopper tæt på skifte til West Ham

| International | 15 kommentarer

Infoboks

Crystal Palace - West Ham
Premier League (26/01)
Oddset 3,15 3,25 2,35
bet365 3,10 3,25 2,37

Frederik Alves Ibsen er tæt på et skifte til Premier League-klubben West Ham, erfarer bold.dk.

Silkeborg kunne lørdag eftermiddag fortælle, at klubben forhandler om et salg af Frederik Alves Ibsen til januar, og at skiftet får klubben til at opjustere forventningerne til regnskabsåret med 10 millioner kroner.

1. divisionsklubben skriver ikke noget om klubbens navn, men ifølge bold.dk's oplysninger er det Premier League-klubben West Ham, som den 20-årige stopper er tæt på at skifte til.

Silkeborg oplyser dog i lørdagens fondsbørsmeddelelse, at salget afhænger af nogle individuelle forbehold, men forventes afsluttet inden årets udgang.

Ifølge bold.dk's oplysninger er der således blevet forhandlet om Frederik Alves Ibsens personlige vilkår weekenden igennem, men ‘Brexit’ gør disse forhandlinger en del mere kompliceret, end de normalt ville være, erfarer bold.dk.

Frederik Alves Ibsen, der har brasiliansk mor og dansk far, har spillet 48 førsteholdskampe for Silkeborg. Han har kontrakt med klubben til sommeren 2024.


Af Anders Borup

15 kommentarer

SeRa 08:50          
Er han virkelig så god?
MidjyllandFC 08:57          
Min kalender siger ikke 01. april????
dkd 08:57          
wow - Så tager jeg godt nok hatten af for både Kent og Stücker, for at han skulle være i nærheden af udlandet, forstår jeg ganske enkelt ikke, men Kent har hele tiden haft et godt øje til ham - på trods af en masse fejl (som han dog har luget lidt ud i).
Men West Ham i PL?? Jeg er lamslået! Synes faktisk ikke engang han er god nok til SL.
NiPutoCaso 08:59          
Nej!
Så god er han ikke. Det minder om Winthers skifte til Augsburg. Godt agent arbejde, men wowwawiwa...
GameOn 08:59          
Wow, det er godt nok et vildt skifte. Han er helt sikkert blevet bedre over det sidste halve års tid, men jeg husker tydeligt det første halve år de spillede i Superligaen, der var han rystende usikker og kunne jo ikke spille sig fast på holdet. I dansk regi virker han på mig som en rigtig rigtig god 1. divisionsspiller, men en middelmådig superligaspiller. Jeg tror championship havde været et mere passende niveau, men forstår selvfølgelig 100% at han slår til hvis muligheden for PL viser sig, også selvom det ikke skulle blive til spilletid. Crazy.
Philly 09:02          
West Ham har generelt lavet flere af denne her slags handler de sidste par år, og hvis købsprisen på ca. 10 mio. står til troende, så er han et indkøb direkte til U23-holdet. Sådan er det i hvert fald gået med de fleste andre talent-indkøb der er lavet.
Lakris 09:06          
Ja, han er så god - bl.a. på U21.

Vent blot at se.

God scouting af West Ham
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar