LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Silkeborg vil lytte til bud på Albers

| Superligaen Grundspil | 11 kommentarer
Silkeborg vil lytte til bud på Albers
Foto: Getty Images
Silkeborg-manager Peter Sørensen er åben for at sælge Andreas Albers i januar, men vil hente en erstatning, hvis et salg bliver en realitet.

I sidste uge åbnede Silkeborg-angriberen Andreas Albers op for at finde en ny klub i januar. Angriberen starter de fleste af kampene på bænken og har kontraktudløb til sommer.

Klubbens manager Peter Sørensen er også åben for at sælge den 26-årige angriber i januar.

- Jeg har haft samtaler med Albers, og vi har ikke kunnet blive enige om at forlænge hans aftale, men det bliver han jo ikke nogen dårligere spiller af. Men jeg er åben for henvendelser og tilbud på Albers, siger Peter Sørensen til bold.dk.

- Vi har ikke så mange angribere, så jeg er okay med, at han er her. Men jeg er også okay med, at han kan komme til en anden klub, hvis økonomien er rigtig, siger Silkeborg-manageren, der vil hente en erstatning, hvis Albers bliver solgt.

Mandag sagde Silkeborg farvel til centerforsvareren Niels Bisp, der nåede at være i klubben i et halvt år. Silkeborg har dog ikke tænkt sig at hente en erstatning, da Tobias Salqvist er kommet hjem fra et lejeophold hos islandske UMF Fjölnir.

- Da Niels kom i sommer, sendte vi Tobias Salqvist til Island, og jeg synes, at vi har fået en stærkere spiller hjem. Salqvist er modnet og stærkere, end da vi lejede ham ud, så jeg regner med, at han går ind og overtager Niels' plads, siger Peter Sørensen.

Silkeborg overvintrer på en 10.-plads i Superligaen.

peter@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles

11 kommentarer

H.Fernandez 10:59          
Hatten af for fornuftigt købmandsskab over de sidste par år, men det dér er lige stramt nok imo.
Vejle-eksperten 11:10          
Jeg må konstatere, at Silkeborg ikke, har haft held med at hente Vejle spillere.

Bisp stoppede karrieren efter 6. mdr. i SIF.

Fæste stoppede karrieren efter 6. mdr. i SIF.

Agger er stadig i SIF, men det er lang tid siden han har præsteret noge som helst.

Albers skulle være blevet i Vejle. De byggede ham op, til at være topscorer i Vejle.

De hentede ham i Skive, og havde stor tålmodighed med ham. Pludselig ville han videre, og valgte SIF, selv om der var rygter om, at han kunne komme til Hobro.
Tror Albers skal finde en 1. divisions klub. Kan ikke lige se ham som målscorer i superligaen.
Millenium 12:08          
Kan ikke lige se ham som målscorer i superligaen.

På trods af det har han så scoret fire mål - eller ét mål pr. 155 minutters spilletid i Superligaen.
SotD 12:15          
@Vejle-eksperten

Vi har heller ikke haft held med andet personel, som har haft fortid i Vejle. Keld Bordinggaard er muligvis den dårligste træner vi har haft siden midten af 80erne.
Stagger Lee 13:23          
Mærkeligt at nævne Bordinggaard i denne sammenhæng, da han jo ikke blev hentet direkte fra Vejle, hverken som spiller eller som træner. Selvom han er født i jylland, så må hans primære tilhørsforhold være OB og som spiller var han en ret stor succes i SIF.

Endvidere, med hensyn til spillere hentet direkte fra Vejle, så er der altså også succes historier. Kjær og Laursen var f.eks. rigtig gode for SIF og var(sammen med Bordinggaard i øvrigt) en fast del af det hold, der vandt DM.
VBK - Leeds 13:28          
Peter Sørensen og Preben Elkjær har også fortid i Vejle. Bordinggaard har vel retterlig fortid i både Vejle og Silkeborg hvis jeg husker ret så ikke kun Vejle der har ødelagt ham :-)
Stagger Lee 13:45          
Ej, nu skal vi ikke til at nævne PS, som tideligere VBér? Så kan man jo fandme nævne alle der har været i vejle på et eller andet tidspunkt i deres liv. Er det nok at passere Vejlebroen?

Elkjær gjorde det i øvrigt udmærket som træner i SIF.
Onsdag 24. april