Luk

Silkeborgs Oggesen: Mangler lige det sidste

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - SønderjyskE 0-0
Superligaen Grundspil

Andreas Oggesen glæder sig over indsatsen i mandagens kamp, hvor Silkeborg spillede 0-0 mod SønderjyskE, som ifølge midtbanespilleren nemt kunne være endt med en sejr til hjemmeholdet.

3F Superligaen blev mandag sparket i gang for Silkeborg og SønderjyskE, da de to hold tørnede sammen på JYSK Park, hvor opgøret endte i en pointdeling i 0-0-kampen.

Silkeborgs Andreas Oggesen var dog tilfreds med indsatsen i opgøret, selvom det ikke endte med tre point.

- Det var vigtigt, at vi ikke tabte. Jeg synes, vi dominerer store dele af kampen, og skulle der være en vinder, så skulle det også have været os, men så er det samtidigt også godt, at vi ikke går hen og taber 0-1 i sådan en kamp.

- Vi mangler lige det sidste, for vi skaber et par chancer, men vi mangler det sidste i anden halvleg, for at chancerne bliver helt store.

Selvom Silkeborg måtte nøjes med et enkelt point i sæsonens første kamp, så er Andreas Oggesen overbevist om, at mandagens kamp giver gode perspektiver for fremtiden.

- Som jeg sagde, så synes jeg, at vi dominerer og med lidt held og skarphed, vinder vi også kampen, så det lover godt, men vi skal heller ikke blive for glade. Vi skal blive bedre og være lidt skarpere omkring feltet og på den sidste tredjedel for at skabe de her chancer, der skal til for at score.

Andreas Oggesen fik sin debut i Silkeborg-trøjen i mandagens kamp, efter han denne sommer skiftede fra FC Fredericia, og midtbanespilleren fortæller, at han har haft let ved at falde til i klubben.

- Ja, det har det. Jeg er blevet hjulpet godt på vej. Det er selvfølgelig svært, for det er en ny spillestil, nye mennesker, nye relationer, ny træner, og alt er nyt, så på den måde er det svært, men jeg synes, jeg bliver hjulpet godt på vej i hverdagen og på banen, og folk er søde til at dirigere med mig og fortælle, hvad jeg skal gøre.

Med mandagens 0-0-resultat er Silkeborg aktuelt på ottendepladsen i tabellen efter første runde.


Af Krister Olsen
Søndag 25. juli