Luk

Simeone efter drama: Hvor er fodbold smukt

| Champions League | 25 kommentarer

Atletico Madrids cheftræner Diego Simeone jublede stort og nød, hvor smukt fodbold er, da han satte ord på holdets avancement i Champions League i vildt drama. 

Atletico Madrid stod tirsdag morgen op på sidstepladsen i gruppe B, men gik i seng med andenpladsen og et avancement i Champions League. 

Det skete efter en vildt dramatisk 3-1-sejr på udebane mod FC Porto, hvor der undervejs var to store sammenstød, der resulterede i tre røde kort. 

En kamp, der umiddelbart lød til at være skrevet efter Simeones hoved, og den karismatiske Atletico-træner var da også svært begejstret efter opgøret, fortalte han til Marca. 

- Jeg har været i den her klub i 10 år og holdet ender altid med at begejstre mig på nye måder. Vi havde udfordringer og manglede tre af fire af vores midterforsvarer, men der er spillere med lidt spilletid, der stadig er vigtige for os. 

- Den her gang var det Sime Vrsaljkos tur. Vi vidste, at han kunne levere arbejdet, og det samme gjaldt for Geoffrey Kondogbia. 

- Hele holdet var involveret i kampen og gav at og puttede deres hjerte ind i det. Vi har en målmand, der leverede i de svære momenter. De havde en stor chance i anden halvleg, og hvis de scorede på den, så ville de gå videre. I dag (i går, red.) var en smuk og stor dag. 

- Drengene fra ungdomsholdet slog igennem, som jeg ønskede det. De hjalp med vores ambition om at gå videre. Vi kommer til at huske det her som en af de helt klassiske Champions League-kampe i vores livstid. Det var mod et stort hold i en svær kampe. Vi er meget lige i niveau. Kampen havde alt: Røde kort og chancer. 

- Fodbold... hvor er det smukt, afslutter Diego Simeone, ifølge Marca. 

Du kan se det hidsige sammenstød øverst i artiklen. 


Af Andreas Roesen

25 kommentarer

The foundation 07:21          
Ærgerligt, at min klub skulle hjælpe de usympatiske aktører. Nej, der er intet smukt ved Simeones fodbold.
Fynbo79 07:28          
Vildt at Wendell får rødt kort...

SÅ grimt af Atletico-spilleren... Men det er jo desværre normalt fra den side!
The foundation 07:36          
Symbolsk at de sniger sig videre med minus score. Hvor ville jeg hellere have set Milan med videre.
TheUnitedWay 07:38          
Jeg elsker Cholo, fantastisk karakter. Jeg savner dog lidt det gamle Atletico som forsvarede som en enhed og lukkede af. Det var smuk defensiv fodbold, men der er de for dårlige i denne sæson.
Cholo 07:49          
Det er så smukt. Det smukkeste fodbold jeg har set i Champions League hele året faktisk! Den nerve, intensitet og alt det hjerte. Fantastisk! Håber på præcis det samme i weekendens derbi og med sejr til udeholdet…. Og ja jeg ved godt at det ikke er smukt poleret forboldspil eller offensivt festfyrværkeri med hæl og tå. Men det her er for mig fodbold og påtide at det også respekteres - specielt når det lykkedes som igår.

Mht. Portos røde kort. Ja så var det lidt klamt at Cunha smider sig ret meget. Men det handler om at vinde og alle kneb gælder…. Jeg ville nok også have beholdt den tusindkrone jeg fik for meget tilbage på tanken…

Atletico har vist nok også taget deres tynde røde kort i denne års gruppespil ;-)

Tilgengæld sjovt at se sydeuropæiske hold spænde mere med musklerne og de feje tricks end de engelske hold, som bare scorer det ene mål efter det andet på flot spil.
The foundation 08:21          
"alle kneb gælder" - at du forsvarer film siger alt. Film og tidsudtræk er fodboldens største fjender pt. Det forekommer mange steder, men bedst symboliseret hos atletico.
This is Anfield 08:25          
Men det her er for mig fodbold og påtide at det også respekteres - specielt når det lykkedes som igår.
Det tror jeg nu også mange gør. Det har jeg gjort i flere år.
Mht. Portos røde kort. Ja så var det lidt klamt at Cunha smider sig ret meget. Men det handler om at vinde og alle kneb gælder…. Jeg ville nok også have beholdt den tusindkrone jeg fik for meget tilbage på tanken…
Det er her problemet er. Jeg har meget lidt sympati for Atlético efterhånden. Det var ellers et hold som jeg ofte håbede lidt på. I det jeg har set det seneste års tid (og her erkender jeg at jeg ikke har set vildt mange kampe) der kommer det til at handle for lidt om fodbold og for meget om forsøg på snyd (læs; påvirkning af dommeren).

Passionen tror jeg alle elsker. Den defensive stil er jo en smagssag. Men jeg jeg tror ikke at mange bifalder tanken om at man skal vinde med alle kneb - det gider jeg i hvert fald ikke at se på.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar