LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Simeone: Europa får det bedste frem i FCK

| Europa League | 7 kommentarer
Costa og Gameiro dannede grundlag for endnu en Atlético-sejr
Kvist, Boilesen og Ståle: Har store forventninger til Viktor Fischer
Glinvad: Simeone er Atlético Madrids svar på Ferguson
Jacobsen om Fischer: Han vil altid søge den fremadrettede aflevering
Boilesen om Atletico: Giver man dem en lillefinger, tager de hele armen
Simeone: Europa får det bedste frem i FCK
Foto: Getty Images
Atletico Madrid-træner Diego Simeone forventer et topmotiveret FC København-hold, når holdene torsdag tørner sammen i det første af to opgør i Europa League. 

Et tidligt exit fra Champions League har betydet, at Atletico Madrid i foråret skal kæmpe med i Europa League, hvor danske FC København venter.

Trods skuffelsen i Champions League har Atletico-træner Diego Simeone store forventninger til holdets præstationer i Europa League, og han glæder sig til det første af to opgør mod FCK torsdag. 

- Vi går ind til den her turnering på samme måde, som vi er gået ind til alle turneringer på i de sidste syv år. Europa League er realiteterne for os nu, og det handler om at gå fra kamp til kamp. Vi har mange forventninger og store drømme til den her turnering.

- Jeg har selv spillet her, da jeg var i Lazio, og jeg husker et stadion med meget stor passion  og stemning. FCK er et hold, der er meget gode på hjemmebane. De er gode i luften og gode rent fysisk, siger han på torsdagens pressemøde.

Simeone fremhæver desuden FC Københavns gode defensive organisation, som særligt kommer til syne i det europæiske kampe.

- Jeg forventer et hold, der kommer ud med et stor motivation, og jeg forventer, at de vil spille meget over kanterne for at få mange indlæg ind i feltet. Ud fra de kampe jeg har set med FCK, så er det et meget velorganiseret hold, som står godt i deres 4-4-2-formation.

- For FC København er europæisk fodbold meget vigtig, og det er en turnering, der plejer at få det bedste frem i holdet, siger han. 

Mens kampen på dansk grund fløjtes i gang i morgen aften klokken 21.05, spilles returkampen i Madrid om en uge.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

7 kommentarer

tobach 19:05          
Så har Simeone i hvert fald ikke set de samme kval kampe som mig.
MessIniestaXavi 19:19          
FCK kan godt hive en uafgjort hjem

de spillede uafgjort imod guardiolas barca

der er bare noget med FCK og de store kampe i europa
smokingjay 19:21          
Tror nok han ved hvad han snakker om, og når det kommer til kampe i Europa står defensiven som regel godt... Måske nemmere at sætte sig op til de "sjove" kampe... Men det er ståles hovedpine... Og kæft jeg husker den kamp mod Lazio... Heine Heine Heine Ho... Der startede det hele rent europæisk for FC?
Jinx13 19:25          
Det er jo sandt.

Der sker altid et eller andet med holdet, når Parken er udsolgt og der står europæisk på menuen. Selv med vores über skod hold i 2013 spillede vi uafgjort mod Juventus i Parken og slog Galatasaray.

Lad os snige en 0-0 hjem.
Troldkarlen 20:02          
Denne udtalelse fra Simeone vil forårsage mangt en udløsning i København. Forhåbentlig får han ret...
FMFMFM 21:38          
"Jeg har selv spillet her, da jeg var i Lazio, og jeg husker et stadion med meget stor passion og stemning. FCK er et hold, der er meget gode på hjemmebane. De er gode i luften og gode rent fysisk", siger han på torsdagens pressemøde.

Dikterende journalistik... eller bevis på at bold.dk er taleforfatter for Simeone...
Bangfire 08:46          
Det virker som et hold der er forberedt og ikke vil undervurdere en mindre modstander. Så i virkeligheden er den udtalelse ikke god for FCK..
Tirsdag 22. januar