Luk

Simon Hedlund: Jeg trives bedst i angrebet

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 2,30 3,40 2,90
NordicBet 2,31 3,75 2,80
Oddset 2,40 3,65 2,80

Simon Hedlund har løftet sit spil efter Brøndbys formationsskifte. Det skyldes, at han ifølge ham selv har det bedste i angrebet. 

Brøndby-træner Niels Frederiksen valgte efter svigtende resultater at skifte formation til 3-5-2. 

Det har passet Simon Hedlund godt, da svenskeren siden systemskiftet har lavet mål eller oplæg i samtlige Superliga-kampe. 

Det er der en væsentlig årsag til, forklarer svenskeren til Brøndbys hjemmeside. 

- Jeg trives helt bedst i angrebet, og jeg kan mærke, at formen er begyndt at komme, og så er det fedt, at pointene også følger med. Jeg gør alt, hvad jeg kan for holdet, og når jeg kommer ind i feltet, kan jeg nemmere lave mål og assists. Så jeg trives helt klart bedst som angriber, så enkelt er det, siger Hedlund. 

Svenskeren må i søndagens opgør mod Esbjerg undvære sin normalt faste angrebspartner Kamil Wilczek, der stadig afsoner den karantæne, han fik efter en batalje mod Randers. Ifølge Hedlund betyder det, at resten af Brøndby holdet skal vise, at de også kan. 

- Kamil er en fantastisk fodboldspiller – han laver jo mål på alt. Men nu må vi andre steppe op og lave de mål, der skal til. Vi skal vise, at vi også er gode fodboldspillere. Det er klart, at det ikke er fedt at mangle en topscorer, men så må vi andre score målene, siger han. 

 


Af Kristian K. Jørgensen
Tirsdag 12. november