Luk

Simon J. foran SIF-exit: Arbejder på et skifte

| 3F Superliga | 8 kommentarer
Simon J. foran SIF-exit: Arbejder på et skifte
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - AaB
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,00 3,90 1,65
YouBet 4,95 4,00 1,67

Forsvarsspilleren Simon Jakobsen forklarer, at der arbejdes på, at han forlader Silkeborg her i januar.

Simon Jakobsen var langt fra fast spilletid i Silkeborg i efteråret, og forsvarsspilleren er nu på vej væk fra klubben.

Jakobsen, som har spillet hele sin karriere i Silkeborg, forklarer til bold.dk, at der arbejdes på, at han finder sig en ny arbejdsgiver her i januar.

- Jeg er villig til at give den en skalle her i Silkeborg, hvis det er dét, det ender med, og lå der en kontraktforlængelse foran mig, var jeg også klar på at skrive under.

- Det kommer nok ikke bag på så mange, at det er her, jeg helst vil være, men det er ikke de beskeder, jeg har fået, og sagen er den, at vi i fællesskab ser på, om vi kan finde en løsning for mig, så jeg kan komme godt videre.

- Det kræver selvfølgelig, at der er en klub, som kan se en mening i at få mig ind, og at det også giver mening for mig, både sportsligt og økonomisk.

- Det er ikke givet, at det sker, men vi kigger i fællesskab på, hvad der kunne opstå af muligheder for et skifte, siger Jakobsen til bold.dk.

Hårdt efterår

29-årige Jakobsen, som har kontraktudløb efter sæsonen, har i mange år været fast mand og viceanfører i Silkeborg, og han erkender, at det seneste halve år har været hårdt for ham.

- For tre-fire måneder siden, da jeg for alvor begyndte at få de første gisninger om, hvor det bar hen ad, var det super hårdt, og der havde jeg en rigtig hård periode.

- Det var svært at holde motivationen oppe, og det var hårdt at få en hverdag til at hænge sammen. Jeg brugte utroligt meget energi på at være til stede og holde mig oven vande, når jeg var i klubben, og så var jeg helt smadret, når jeg kom hjem, hvilket gentog sig dagen efter i en periode.

- Jeg vænnede mig efterhånden til det, og nu synes jeg egentlig, jeg er afklaret med, hvad der formentlig kommer til at ske, og jeg håber, der kommer et nyt, godt kapitel i min karriere.

Simon Jakobsen er trods bænkpladsen mødt motiveret ind til de første træninger i 2020, og han forklarer, at han fortsat vil forsøge at overbevise Kent Nielsen om, at han er god nok til holdet, selvom der samtidig arbejdes på et skifte.

- Jeg har haft rigtig mange trænere i min tid i Silkeborg, og jeg har været dygtig og heldig, at de fleste har kigget min vej, så jeg kun i meget få perioder har været på bænken, hvilket jeg nu oplever i høj grad.

- Trænere kigger forskelligt på tingene, og Kent foretrækker nogle andre typer. Selvfølgelig er jeg træt af det og skuffet over det, men jeg ved også, det er en del af gamet, og så længe jeg er i klubben, prøver jeg at overbevise ham om, at jeg skal spille.

- Lige nu koncentrerer jeg mig om at træne godt og komme i god form igen efter ferien, og i baggrunden ser vi så på, hvad der skulle komme af muligheder for et skifte, som giver mening for alle parter, siger Jakobsen til bold.dk.

Silkeborg har denne vinter sagt farvel til en anden rutineret defensivspiller i form af anfører Dennis Flinta, som har stoppet karrieren. 

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

ThePantsParty 14:07          
Yderst sympatisk mand som vi kommer til at savne rigtig meget.

Held og lykke i Hobro.
pr0fane 14:29          
Sympatisk uden for banen og en meget hårdtarbejdende spiller på banen. En rigtig klubmand.

Men ... jeg har desværre aldrig set det store lys i ham spillemæssigt.

Forsvaret har igennem mange året været SIFs store akilleshæl, og han har aldrig været den general man nok havde håbet på han blev. Han har haft usikkerhedsmomenter og mangler i hans spil lige siden de første kampe på førsteholdet, og det er desværre ikke blevet meget bedre selvom han er blevet en ældre, mere erfaren spiller.
CLkommerhjem 14:32          
Mon ikke Peter Sørensen kan bruge ham i Hobro? Ellers er Viborg eller Fredericia i 1. division vel gode bud.
Juniorx 14:54          
Det vilde er at han ville forstærke Brøndby, men det siger jo mere om Brøndbys 2,3, og 4 valg som makker til maxsø. Men han ender nok i Hobro.
proege 15:41          
Han kan på ingen måde forstærke bif.!!!
Jonson10 15:56          
Det vilde er at han ville forstærke Brøndby, men det siger jo mere om Brøndbys 2,3, og 4 valg som makker til maxsø. Men han ender nok i Hobro.
Ahhh her tror jeg at BIF-foragten skinner for meget igennem Junior :) Som person virker Simon J som yderst sympatisk, men at påstå at fodboldspilleren Simon J ville kunne forstærke BIF er alligevel grænsende til trolling. Manden kan ikke engang komme på holdet hos bundproppen SIF, hvor målene pisker ind i ét væk.
MGPsamba 17:21          
Jeg tror ligesom de fleste af jer andre også mest på Hobro - ellers måske en 2. div klub (hvis han vil arbejde civilt ved siden af fodbold...
Fredag 17. januar