LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Simon J. glad for pointhøsten på hjemmebane

| Superligaen | 1 kommentar
Simon J. glad for pointhøsten på hjemmebane
Foto: Getty Images
Silkeborg IF er klart bedst på hjemmebane og det skyldes flere ting, mener Simon Jakobsen, der peger på kunstgræsset, den daglige gang på stadion og selvtillid.

Silkeborg IF har været stærke på hjemmebane i denne sæson. Seks af holdets syv sejre er kommet på eget græs.

Forsvarsstyrmand Simon Jakobsen tror, at flere faktorer ligger til grund for hjemmebanestatistikken, som senest bød på en 3-2-sejr over AaB i forårspremieren.

- Det er vel en god blanding af et underlag, der er anderledes end de fleste andre stadions. Vi er vant til at træne på vores stadion hver dag på kunstgræsset. Det spiller ind. Jeg tror også det har en ret god effekt på os, at vi netop har vores daglige gang der. Det er som hjem for os at være på stadion, så det er virkelig en hjemmebane. Vi føler os godt tilpas, siger Jakobsen til bold.dk.

- Det har også givet et godt boost for os, at der var rigtig mange mennesker til åbningen. Det var en fed dag. Der har generelt været en fed hype af stadion, så der har været en ekstra motivationsfaktor for at gøre det godt på hjemmebane. Det har været fedt at skrabe så mange point sammen. Nu skal vi bare tage os lidt mere sammen på udebane også.

Midtstopperen tror også på, at det kan blive en selvforstærkende effekt, for Silkeborg tror virkelig på tingene, når de går på banen på hjemmebane.

- Selvtillid er bare vigtigt i sport. Der er ikke noget værre end at møde en angriber, der lige har scoret to mål i sidste kamp, for så kommer der bare en med selvtillid.

- På samme måde er det med et helt fodboldhold. Vi ved, at vi har leveret rigtig gode resultater på hjemmebane, så hvorfor skulle vi ikke også gøre det i den næste kamp? Det er en fed følelse at gå på banen med. Det kan, inden kampen er fløjtet i gang, give en lille fordel til os.

Silkeborg har mulighed for at hente deres syvende hjemmesejr i sæsonen, når Lyngby på lørdag gæster JYSK park.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

1 kommentar

NelleIF 17:45          
Med et reservespækket Lyngby med flere afgange lige nu burde det give sejr til SIF!
Tirsdag 22. januar