Luk

Simon Kjær blandt de 20 bedste i Ballon d'Or

| International | 23 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Juventus
Serie A (23/01)
Oddset 2,65 3,20 2,75
bet365 2,62 3,30 2,70

Simon Kjær har fået en placering som nummer 18 i Ballon d'Or-kåringen, der giver ham en bedre placering end spillere som Harry Kane og Luka Modric.

Simon Kjær er blevet nomineret til årets Ballon d'Or, men landsholdsanføreren kommer dog ikke til at gøre Allan Simonsen kunsten efter, da France Football nu har meddelt, hvilken plads Kjær har fået.

AC Milan-stopperen er nemlig blevet valgt som den 18. bedste fodboldspiller i verden efter en flot sæson, hvor han har imponeret i både Milano og på det danske landshold.

Kjær har derfor fået en bedre placering end spillere som Harry Kane, Luka Modric og Bruno Fernandes, da ingen af dem formåede at komme i top 20 ved dette års Ballon d'Or.

Her kan I læse, hvem som er endt på placeringerne mellem 30 og 21.


Af Raymund Nelausen

23 kommentarer

Ukendt dansker 18:21          
Han har altså også været fantastisk i år
Både for AC Milan og Landsholdet. Fuldt fortjent.
Vad 18:33          
Er kun blevet nomineret for det han gjorde og den omtale der var omkring CE uheld.
Er klart overvurderet og langt fra mellem de 100 bedste i verden
wtf? AFC 18:35          
Han har været god. Men ikke god nok til at være verdens 18. bedste..

Der er formentlig kun 2-3-4 forsvarsspillere, de har rangeret højere. Svært ikke at tro, at epsioden under EM har haft en indflydelse.
BeerBellyBoy 18:40          
Det må være mærkeligt for Kjær at få en velgørenhedsplacering. Han er ikke engang den bedste centrale forsvarsspiller på landsholdet. Det udvander værdien af prisen.
Hala Chelsea 18:44          
Meget overvuderet. Han er ikke på niveau med hverken Mount, modric eller bruno. Ac er bedre. Ikke engang top 10 midterforsvar.
Rogosjin 18:46          
Han har været god. Men ikke god nok til at være verdens 18. bedste..
Det kan du jo mener, men denne verdens landstrænere, fremmeste fodbold eksperter og landsholdskaptajner har ment noget andet.

Han er lederen af forsvaret hos både Milan og et landshold der blev nr. 4 til EM og kun har lukket 3 mål ind i VM kval spillet.

At han udviser store lederegenskaber både som forsvardiregent og generelt som leder tæller nok også ind, det er jo en helhedsvurdering af spillere der lægger til grund her, så han kan sagtens blive anset som en bedre spiller end en anden forsvarspiller som er bedre til at tackle og heade etc.
TheUnitedWay 18:49          
Flot.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar