Luk

Simon Kjær: Jeg er rørt over støtten

| EM | 5 kommentarer

Infoboks

Simon Kjær sætter for første gang ord på Christian Eriksens kollaps og de hårde dage, der fulgte efter. Han er stolt over holdets ageren og meget rørt over støtten, som landsholdet har modtaget.

Det har været nogle hårde og emotionelle dage for det danske landshold efter Christian Eriksens hjertestop i Parken i lørdags, og nu sætter anfører Simon Kjær ord på det hele.

Kjær er blevet massivt hyldet for det ansvar, han tog, da Eriksen faldt om, og han er rørt og dybt taknemmelig for støtten.

Det skriver han på Twitter.

- Det har været meget specielle dage, hvor fodbold ikke har været det vigtigste. Et chok der vil sidde i mig - og i os alle sammen - for altid, skriver Simon Kjær.

- Det eneste, der er vigtigt og betyder noget, er, at Christian er okay. Jeg er stolt af, hvordan vi agerede som hold, og hvordan vi har stået sammen i denne svære periode. Jeg er rørt over og dybt taknemmelig for støtten.

- Vi går på banen mod Belgien med Christian i vores hjerter og tanker. Det giver os en ro, som tillader os at fokusere på fodbold. Vi spiller for Christian, og vi spiller som altid for hele Danmark.

- Det er den største motivation, vi kan få. Som altid: Vi gør vores bedste! #ForDanmark, skriver Simon Kjær.

Danmark møder Belgien klokken 18.00 i Parken.


Af Sara Margren
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august