Luk

Simon Kjær: Schweiz-kamp vækker følelser

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Danmark - Gibraltar
EM Kvalifikation Gruppe D (15/11)
Oddset 1,01 22,00 45,00

Landsholdsprofilerne Simon Kjær og Kasper Schmeichel ser begge frem til den meget vigtige kamp mod Schweiz.

Kasper Schmeichel og Simon Kjær er nogle af de sikreste danske kort i den danske startopstilling, når det går løs mod Schweiz lørdag.

De rutinerede profiler har prøvet lidt af hvert, men begge erkender, at den vigtige og udsolgte kamp i Telia Parken bliver noget specielt.

- Det er derfor, vi spiller fodbold. Kampene som denne kan være svære at beskrive. Hvor fede de egentligt er. Det vækker nogle følelser, og det rører noget indeni os, som man ikke finder, når vi spiller ude i vores klubber.

- Kampe som denne er fantastisk, og det eneste vi kan gøre, er, at prøve at holde roen i løbet af ugen og ikke glæde os alt for meget, for vi skal nok komme til at gode os i morgen, siger Simon Kjær og får opbakning fra Schmeichel:

- Jeg kan kun gentage, hvad Simon siger. Man får måske kun lov at spille kampe for et fyldt Parken 20 gange i ens karriere. Det er jo ikke altid, vi kan fylde Parken, så når kampene kommer, og vi har denne opbakning, så skal det sgu nydes.

Schmeichel fremtvang stor latter

Schweiz-profilen Granit Xhaka er lige blevet far, og de danske repræsentanter på fredagens pressemøde er gode eksempler på, at det kan påvirke både negativt og positivt.

- Første gang jeg blev far, var før en kamp i Parken, hvor vi tabte 0-4 til Armenien. Det var måske ikke min bedste landskamp, hvis jeg kigger tilbage på den nu, så lad os håbe, at han har sådan en dag i morgen. Det kan jo ske for alle, siger Simon Kjær.

- Jeg var sgu egentligt lidt på en sky, lidt på en høj, og jeg har aldrig spillet en dårlig kamp, så jeg ved ikke noget om, siger Kasper Schmeichel en et skævt smil til stor morskab for de fremmødte og tilføjer:

- Nej, det var fedt. Jeg var lidt på en sky, og det fortsatte egentligt bare ude på banen.


Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober