Luk

Simon Kjær: Stefano Pioli har stor tillid til mig

| Serie A | 4 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Liverpool
Champions League gruppe B (07/12)
bet365 2,00 4,00 3,30

Simon Kjær fik onsdag sin kontrakt i AC Milan forlænget, og i den forbindelse fortæller han, at hans træner Stefano Pioli stoler meget på ham. 

Onsdag aften blev det officielt, at den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, forlænger sin kontrakt med AC Milan med to år, så aftalen med klubben løber frem til sommeren 2024. 

I sin tid hos AC Milan er det kun gået én vej for klubben og den 32-årige dansker, som sidste sæson var en fast bestanddel af Stefano Piolis start-11'er og kvalificerede holdet til Champions League.

Netop Pioli har den danske landsholdskæmpe også en masse rosende ord om i sin reaktion på forlængelsen med AC Milan – selvom han ikke kendte den italienske træner, får han kom til klubben. 

- Jeg har et godt forhold til ham, han har stor tillid til mig, og det gør det muligt for mig at give mit bedste, udtalte Kjær til Milan TV og fortsatte om sin træner.

- Jeg kendte ikke meget til ham, før jeg mødte ham her. Han starter hver dag med et smil, han spørger altid alle, hvordan de har det.

Kjær fortæller videre, at Pioli ofrer sig for sit mandskab og er den af alle i klubben, som yder mest for klubben og holdets succes. 

- Det er vigtigt. Hvis der er en person, som giver alting for Milan, så er det træneren. Han er altid til stede og giver altid alting, roste Kjær sin træner i AC Milan.

Kjær har spillet 66 kampe for sin nuværende klub siden sin ankomst tilbage i januar 2020 og har været en nøglespiller for Piolis mandskab siden da. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december