Luk

Simon Tibbling om FCN-rygte: Der var et bud

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Simon Tibbling bekræfter, at der var et bud på ham, men han er meget glad for at være i Brøndby.

B.T. skrev forleden, at FC Nordsjælland havde lagt et bud på Brøndbys midtbanespiller Simon Tibbling, og svenskeren bekræfter, at der var et bud på ham.

Tibbling understreger dog samtidig, at han er meget glad i Brøndby.

- Der kom et bud, men jeg spiller i Brøndby, og jeg er virkelig glad for at spille i Brøndby, siger Tibbling til Eurosport.

Ifølge B.T. tilbød FC Nordsjælland otte millioner for Tibbling.


Af Sara Margren

5 kommentarer

highsven 11:39          
Er absolut også for god til at sidde på Brøndby bænken, eller tribunen....
Tanken 11:59          
Uanset om han taler sandt eller ej må man give ham han altid siger det rigtige i sådanne situationer. Han har aldrig sagt noget skidt om klubben, og altid sagt han er glad for at være i Brøndby
HGW 12:10          
Er absolut også for god til at sidde på Brøndby bænken, eller tribunen....
Ah, det ved jeg nu ikke. Hvis du ser bort fra kampen i søndags, så synes jeg faktisk ikke han har spillet særlig godt. Han er faldet meget i niveau og bænken synes jeg har været passende. Hans top niveau, altså når det er der, er blandt toppen i ligaen og en der virkelig kan gøre en forskel. Han brændet bare for meget, til virkelig at slå igennem.

Forøvrigt er der flere der har spurgt ind til hvorfor du mener Maxsø er arrogant. Kunne du ikke hoppe ind i den tråd og komme med et bud på det. Ellers virker det bare dumt.
FC Nordsjælland 13:37          
Nu har det efterhånden været fremme så mange gange og fra så mange sider, at der jo nok er noget om det.

Jeg afviste det som useriøst de første par gange fordi det ville være en transferrekord for FCN og ikke forekom sandsynligt. Derudover oppebærer han en løn som man ikke betaler i FCN.

På den anden side set så stod man til at miste Kudus og Rygaard var halvvejs ude af døren til AGF. Set i det perspektiv, kan der godt have været noget om historien. Da man kun havde "Jaxe" som en direkte afløser og de ørige spillere på midtbanen skulle modnes noget inden de var klar til at overtage.

Her til sommer ser det ud til at Kudus forsvinder. Kofoed skulle der også være pæne bud på, og Rygaard har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt. De nærmeste arvtagere er Jaxe, Abu Francis, Diamande, Antman så selvom de er knap så erfarne ligner det at FCN er pænt dækket ind og jeg tror derfor ikke at interesse er der i år.

Måske en byttehandel med Mathias Rasmussen som CV har været ret vild med kunne komme på tale.
FC Nordsjælland 15:06          
forkert tråd
Søndag 12. juli