Luk

Singh ked af sin start: Folk får snart hvad de vil

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

FC København - PAOK
Europa Conference League Gruppe F (21/10)
Oddset 2,15 3,25 3,35
bet365 2,10 3,40 3,40

Luther Singh er ked af det og skuffet over sin start i FC København, men med hård træning er han sikker på, at han snart kan leve op til forventningerne i FCK.

Luther Singh blev i sommervinduet hentet til FC København som offensiv forstærkning, men indtil videre har den 24-årige sydafrikaner kun spillet under en halv times fodbold fordelt på tre indhop.

Dels fordi han kom til FCK med et efterslæb fra OL og tre ugers ujævn træning, og særligt fordi han måtte blive i Sydafrika på grund af pasproblemer, da han i starten af september var med Bafana Bafana for at spille landskampe.

Derfor har han siddet ude i de seneste fire kampe for FC København, og Singh er ked af, hvordan hans start er gået i FCK.

Det fortæller han til bold.dk.

- Jeg er både ked af det og nede over starten, der har været omgærdet af negativitet. Det der skete i Sydafrika var ude af min kontrol, men det skete, og det gik ud over mig, men det er en del af livet, selv om det er sørgeligt og hårdt. 

- Men vi mennesker udvikler os og lærer af de ting, og så kommer vi videre, siger Singh, der trods skuffelsen over sin start i FCK er klar til at leve op til forventningerne som den rutinerede sommertransfer til FCK-offensiven:

- Jeg prøver at bevare optimismen og prøver at arbejde hårdt, uanset hvor svært det ser ud for mig. Jeg vil gøre mit bedste, og jeg ved, at der er mange og store forventninger til mig. Men jeg er sikker på, at folk meget snart får det at se, som de ønskede sig.

Singh udtrykker desuden taknemmelighed over bare at være i FCK, hvor han håber snart at kunne gøre sig gældende.

Trænerstaben presser Singh: Er snart, hvor jeg skal være

Siden Singh er kommet tilbage fra Sydafrika, har FCK's trænerstab haft fokus på at bygge Singh op fysisk.

Torsdag blandt andet eksemplificeret i ekstra løb efter træning med Marios Oikonomou, mens resten af truppen gik inden døre i klubhuset på Jens Jessens Vej.

Jess Thorup fortæller til bold.dk her, at det har været en klar prioritering at være tålmodig med Singh, men Singh føler, at han snart er ved at være klar til at komme i kamp igen.

- Jeg har det godt og er glad for at være tilbage hos holdet. Det er hårdt at være tilbage, for jeg bliver presset af trænerstaben, og det har været en lang uge. Men jeg ser frem til at komme tilbage i form, siger han og tilføjer:

- Jeg føler, at jeg er tæt på at være, hvor jeg gerne vil være og hvor jeg kan præstere på mit bedste. Jeg lægger en masse arbejde og træner ekstra, så jeg nærmer mig, og jeg tror, det bliver snart. Jeg føler, jeg er godt på vej, men det er op til trænerteamet at se, hvornår det rigtige tidspunkt er.

Hos Thorup og co. er der fortsat mangler at spore i Singhs form og taktiske indfinden på holdet.

Hovedpersonen selv føler, at han snart er integreret på FCK-holdet.

- Jeg føler, at jeg er ved at komme ind under huden på holdet og den måde, som de strukturerer deres spil på. Jeg arbejder hårdt og får god hjælp fra mine holdkammerater til at falde ind, og så glæder jeg mig til snart at spille kampe for holdet.

Om Singh kan få sin fjerde kamp i FCK-trøjen på søndag mod FC Nordsjælland må tiden vise.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. oktober
Søndag 17. oktober