Luk

Sir Alex: Rooney kan blive en god manager

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Barnsley - Derby
Championship (10/03)
Oddset 1,87 3,45 4,20
bet365 1,85 3,40 4,50

Sir Alex Ferguson tror på, at Wayne Rooney har, hvad der skal til for at blive en dygtig manager.

Derby meddelte fredag, at Wayne Rooney indstiller sin aktive karriere og i stedet bliver manager på fuld tid for klubben.

Rooneys tidligere manager i Manchester United, Sir Alex Ferguson, sagde fredag i 'A Team Talk With Legends', at Rooney har alle muligheder for at blive en dygtig manager.

- Han er det engelske landsholds topscorer, han er topscorer i Manchester United og har haft en fantastisk karriere som spiller, og det vil give ham noget at starte på, siger Ferguson ifølge goal.com.

- Men som for alle andre handler det om resultater, som han er nødt til at hente. Det ved han bedre end nogen anden. Han har fået en god start og har stor viden om spillet, man mærker hans tilstedeværelse, og jeg håber, at han får succes.

- Det er et stort skridt for ham. Han er en ganske velhavende ung mand efter sin fodboldkarriere, så han har nok ikke brug for at blive manager for at kunne sørge for sin familie, men han ønsker at prøve det, og det er vigtigt.

- Der giver ikke mening at blive manager, fordi nogen foreslår det. Han var først spillende assistent, blev så spillende manager og er nu manager på fuld tid, og det er, hvad han selv gerne ville. Jeg håber, han får succes.

Wayne Rooney har før fredagens ændring været midlertidig manager i Derby siden midten af november.


Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts