Luk

Sisto efter mål: Det er sådan jeg håndterer pres

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Ajax
Champions League gruppe D (03/11)
Oddset 5,10 4,30 1,62
bet365 5,50 4,20 1,60

Pione Sisto føler ikke noget særligt pres forud for Champions League-kvalifikationskampe mod Slavia Prag.

FC Midtjyllands nyindkøb Pione Sisto stemplede lørdag for alvor ind efter sin hjemkomst til dansk fodbold.

Midtjydernes nye stjerne stod således for kampens afgørende scoring i 1-0-sejren på hjemmebane mod Lyngby.

Alligevel var Sisto ganske afdæmpet efter lørdagens smalle sejr.

- Det var faktisk ikke en forløsning, for det er ikke noget, jeg søger mere. Det er sådan, jeg håndterer den forventning, der er til mig, siger Pione Sisto.

FCM tager tirsdag hul på det første af to opgør mod Slavia Prag i jagten på klubbens første deltagelse i Champions League.

Skulle midtjyderne ikke gå videre mod Slavia Prag, kan de stadig glæde sig over at være kvalificeret til gruppespillet i Europa League.

Sisto mener derfor, at FCM kan gå frit ind til opgaven.

- Jeg mener egentlig, at vi ikke har det helt store pres. Det har altid været målet at spille Europa League, og det er jo sikret. Jeg tror godt, det kan hjælpe os, siger den vævre midtbanespiller.

- Derudover har vi et så godt hold. Slavia Prags niveau minder om Young Boys' niveau, så hvis vi kan slå dem, kan vi selvfølgelig gøre det igen.

Også FC Midtjylland-cheftræner Brian Priske er fortrøstningsfuld. Han mener, at truppens bredde bliver afgørende i et tætpakket efterår.

- Jeg føler, vi står godt rustet. Jeg er ganske godt tilfreds med bredden i truppen, og jeg håber, vi kan holde på den i resten af efteråret

- Der er ingen tvivl om, at bredden bliver vigtig. Vi har 20 kampe på lige knap 12 uger og en masse rejseaktivitet, så det er afgørende, at vi er klar til det, lyder det fra FC Midtjyllands cheftræner.

/ritzau/


Af Jonas Nielsen

7 kommentarer

Frem og tilbage er lige langt 19:31          
Så var han rimelig ringe til at håndtere presset i celta Vigo....
ejvind89 19:42          
Er du god til at håndtere pres ? Hvis nu man presser dig til at smide nogle argumenter på bordet? Manden nåede at spille 110 kampe for celta og var i 17/18 en kæmpe profil på holdet. Han har scoret mod de største klubber i La Liga og var endda rygtet til Barca på et tidspunkt.
Costacurta83 19:46          
Sidst der var meget pres på ham fra medierne var vel i VM18. Der var han elendig og vel nok holdets dårligste spiller. Men det er jo også 2 år siden, så fedt hvis han er blevet bedre til at håndtere det
Fader Fodbold 20:18          
Pres må ihvertfald have været en stor belastning for ham i Celta-tiden, for han har nærmest ikke snakket om andet, siden han kom tilbage.

Det er ved at være lidt trættende at høre på, men der er ingen tvivl om, at manden har kæmpet kampe med sin egen mentalitet (og gør det nok stadig) og hatten af for det.

- Mentale udfordringer er de sværeste problemer at løse.
Mickey HFH 22:37          
Og så vælger han at skifte hjem til FCM hvor der intet pres er lol
Sholle 00:19          
Who cares..... Han er jo dygtig med en bold og virker helt rolig. Bliver solgt videre igen efter næste sæson. Han er for god til SL.
FuckDisco 07:29          
Det virker som om manden er faldet i samme gryde som Anja Andersen 2.0
Lørdag 31. oktober