LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sisto og Hjulsager indskiftet i vigtig Celta-deler

| La Liga | 0 kommentarer
Highlights: Espanyol - Celta Vigo (La Liga)
Highlights: RealBetis - Espanyol (La Liga)
Highlights: Leganes - Celta Vigo (La Liga)
Highlights: Leganes - Celta Vigo (La Liga)
Highlights: Espanyol - Alaves (La Liga)
Sisto og Hjulsager indskiftet i vigtig Celta-deler
Foto: Getty Images

Infoboks

Espanyol - Celta Vigo 1-1
La Liga
33' 1-0 Lei Wu
72' 1-1 Maximiliano Gomez

Pione Sisto og Andrew Hjulsager kom ind fra bænken, da Celta Vigo spillede 1-1 mod Espanyol.

Celta Vigo kæmper en hård kamp i bunden af La Liga, og der skal gerne point på kontoen resten af sæsonen, hvis danskerklubben skal forblive i den bedste spanske række.

Alle point tæller i slutningen af sæsonen, og onsdag skulle Celta Vigo forsøge at hente en del af de vigtige point, da klubben tog på besøg hos Espanyol, som også skal på pointjagt resten af sæsonen.

Værterne havde før kampen fire point op til Athletic Bilbao på syvendepladsen, der giver europæisk fodbold, og tre point ville derfor lune gode i den jagt.

Espanyol var før opgøret ubesejret i de seneste fire, mens Celta Vigo kom til opgøret med lidt selvtillid efter ti point i de seneste fem kampe. På fremmed græs var det dog blot blevet til to point i ni opgør for danskerklubben.

Pione Sisto, Andrew Hjulsager og Mathias Jensen havde alle taget plads på bænken fra start, og her kunne de se holdkammeraterne få en skidt start på kampen.

Efter et par gode forsøg til Espanyol fandt hjemmeholdet netmaskerne efter lidt mere end en halv times spil, da Wu Lei scorede.

Den kinesiske angriber snød Celta Vigo offsidefælde og fik en høj bold ind i feltet, som han kastede sig frem til og flugtede forbi målmanden.

Det var nok til at give værterne en føring ved pausen.

Celta Vigo skulle have point på kontoen, og i den jagt blev Pione Sisto sendt på banen efter 66 minutter, hvor han afløste Okay Yokuslu. 

Den danske kantspiller skulle kun være på banen i seks minutter, før han kunne juble med holdkammeraterne. Han havde dog ikke selv del i scoringen, der blev sat ind af Maxi Gomez, efter Iago Aspas fandt angriberen helt fri efter et kontraangreb. 

Minuttet senere havde Gomez en gylden mulighed for at score sit andet mål. Angriberen havde igen mulighed for at afslutte fra en position midt i feltet, men han sendte afslutningen forbi mål.

Aspas-Gomez-makkerparret var ved at give pote igen fire minutter senere. Angriberen fik hovedet på et indlæg, som han dog sendte over mål.

Scoringen havde virkelig tændt en gnist hos det nedrykningstruede danskerhold, der med 11 minutter igen sendte Andrew Hjulsager på banen.

Ingen af de to hold formåede dog at finde netmaskerne yderligere i kampen, og derfor måtte de nøjes med ét point hver.

Det ene point betyder, at Celta Vigo nu har to point ned til Girona under stregen, mens Espanyol har seks point op til de europæiske pladser. Der mangler fire kampe i La Liga.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 20. maj
Søndag 19. maj