Luk

Sisto starter ude i FCM-profilers comeback

| Champions League | 50 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Superligaen Mesterskabsspil (09/05)
Bet25 3,20 3,55 2,15
Oddset 3,30 3,55 2,15
bet365 3,30 3,50 2,10

Frank Onyeka og Joel Andersson er tilbage for FC Midtjylland, når man onsdag møder Young Boys i Champions League-kvalifikationen. Pione Sisto starter ude.

FC Midtjylland tager onsdag aften imod de schweiziske mestre Young Boys i én afgørende kamp om en videre skæbne i Champions League-kvalifikationen.

Til den kamp er startopstillingerne netop rullet ind, og til opgøret har FCM-cheftræner, Brian Priske, igen glæde af midtbaneprofilen Frank Onyeaka, der er tilbage efter at have været fraværende i 3F Superliga-sæsonens åbningskamp.

Han erstatter unge Nicolas Madsen på midten.

Pione Sisto starter fortsat på bænken, hvor højrebacken Dion Cools også er røget ud til fordel for Joel Andersson, der heller ikke var med i Superliga-kampen mod SønderjyskE.

Kampen sparkes i gang klokken 20.30.

FC Midtjyllands startopstilling:

Jesper Hansen – Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Paulinho – Frank Onyeka, Jens-Lys Cajuste - Anders Dreyer, Bozhidar Kraev, Awer Mabil - Sory Kaba

Young Boys' startopstilling:

David von Ballmoos - Silvan Hefti, Mohamed Camara, Fabian Lustenberger, Jordan Lefort - Miralem Sulejmani, Michel Aebischer, Christopher Martins - Christian Fassnacht, Jean-Pierre Nsame, Nicolas Ngamaleu


Af Jonas Dalgård

50 kommentarer

Kayx 19:49          
KABA? hahahah gratis under 2.5 odds
IkastFS 19:58          
Jeg fatter hat af hvorfor vi bliver ved med at starte med Kaba på toppen. Som Awer har spillet igennem de sidste 7-8 mdr. så ville jeg også klart foretrække at Pione startede inde, men jeg sætter min lid til at Priske har sat dem op til en herrefight af dimensioner. Kom så drenge!
stik i rend dreng 20:00          
Jeg havde også håbet at Evander ville være klar fra start :(
billebums 20:13          
Evander har jo lige været igennem et skadesforløb, så han kan vel kun spille 30-45 min på nuværende tidspunkt.
Jeg synes desuden det er fint med Kaba på toppen. Selvom han ikke scorer, så gør han de andre bedre - i langt højere grad end Brumado, hvor målene i øvrigt heller ikke hænger på træerne. Schwartz gør decideret sine medspillere dårligere, selvom han kan finde målet.
Simon70 20:24          
Tænker at det største problem med Kaba er at han tilsyneladende er garanteret en start plads, uanset hvor opgivende han er når der skal kæmpes lidt om bolden... Smid ham på bænken, og lad ham opnå en sult for at vise noget... Bare et forslag...
ChandlerBing 20:37          
Ærgerligt ikke at give den gas med Sisto fra start indtil han ikke kan mere. Trods alt gruppespil på spil
claussparre1 20:59          
De gør det godt fcm. Man kan godt se at YB har klasse.
Lørdag 8. maj