Luk

Sivebæk-scoring sendte Viborg alene i spidsen

| NordicBet Liga | 54 kommentarer

Viborg besejrede bundholdet Næstved med 2-1, da de to hold fredag aften tørnede sammen. Dermed er Viborg alene i spidsen af 1. division.

Det var top mod bund, da Viborg FF fredag aften havde besøg af Næstved i første division.

Før kampen befandt Næstved sig under nedrykningsstregen, imens Viborg med en sejr kunne spille sig på førstepladsen i rækken.

Ingen af de to hold formåede imidlertid at få netmaskerne til at blafre i første halvleg, og så måtte de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.

Efter pausen fik Viborg dog bragt sig foran. Bare fem minutter efter startfløjtet fik Jeff Mensah ekspederet bolden i nettet, og så var Viborg på førstepladsen i 1. division.

Glæden skulle dog vise sig at være kortvarig. 

Ti minutter efter scoringen udlignede Næstved BK ved Joel Felix, og så var stillingen på Energi Viborg Arena 1-1 med under en halv time igen.

Viborg fastholdt dog deres pres, og et kvarter før tid gav det afkast. Denne gang var Christian Sivebæk manden bag målet, som bragte Viborg i front med 2-1.

Scoringen var Sivebæks femte i sæsonen.

Stillingen holdt til slutfløjtet, og dermed er Viborg alene i front af 1. division. De grønblusede har ét point ned til Vejle og FC Fredericia på anden- og tredjepladsen.


Af Benjamin Alexander Helbo

54 kommentarer

The Shark 19:57          
Skal der spilles omkamp? Der var vel regnvejr i Jylland, ikke sikkert Næstved bossen er tilfreds med det!!!!!!!!
dgh1896 20:00          
Skal der spilles omkamp? Der var vel regnvejr i Jylland, ikke sikkert Næstved bossen er tilfreds med det!!!!!!!!
Lever folk seriøst i stenhuler, eller hvordan kan de der såkaldte "jokes" omkring omkamp blive ved med at være årets sjoveste indspark til debatten?
Badbonez 20:03          
endnu en kamp med næsten ingenting fra vores egen klub. Seneste tilgang af en spiller der kommer fra holland. Skammer mig over den tilgang der er til tingene i viborg men sådan har det været mange år det eneste det handler er om tv pengene og morten jensen som sidder alene på tronen og hersker. Danmarks længst siddende direktør men det er der ikke mange der ved og han har brugt millioner på at ødelægge klubben og afvikle den istedet for at udvikle den.
Ayelads 20:04          
Lavede vores islandske vidundermand lige det samme nummer som mod Hobro?
Nå, men go´ sejr mod et svagt Næstved hold.
Fields 20:04          
Hold. Næstved-fans er ved at manifestere sig som de mest latterlige skvadderhoveder i landet. Kig blot i bold-tråden og Facebook-indslag på Viborgs side. Det er heelt til grin. Tænk sig, at voksne mennesker kan finde på at blære sig med, at man har været inde og pisse på noget Viborg-kluns på udskiftningsbænken efter omkampen? Lad os håbe, Næver kan komme en tur i 2.division og køle af. Der er til gengæld tv-kampe via Ekstrabladet, så her kan de heller ikke slippe afsted med at spille med 11 mand trods udvisninger.
Bruger1711823 20:06          
Fields. Altså det som Viborg forsøgte sig med i sidste ige hvor dommeren dog var sin opgave voksen og fik det stoppet (men ikke voksen nok til at tildele en advarsel)?
Fields 20:07          
Hvad fabler du om?
Torsdag 21. november
Onsdag 20. november