Luk

Sjette nederlag i træk for Norwich i ny nedtur

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Everton - Norwich 2-0
Premier League
29' 1-0 Andros Townsend
77' 2-0 Abdoulaye Doucouré

Everton formåede lørdag at slå Norwich med 2-0 i Premier League, og dermed har oprykkerne nu tabt samtlige seks kampe i denne sæson.

Everton skulle lørdag forsøge at komme tilbage på vinderkurs, da de tog imod Norwich på Goodison Park.

Hjemmeholdet løb i den seneste runde ind i et 0-3-nederlag til Aston Villa, mens de i Carabao Cuppen blev sendt ud af Queens Park Rangers efter straffesparkskonkurrence.

De skulle dog op imod et Norwich-mandskab, der fortsat ikke havde formået at få point i denne sæson, og derfor var hjemmeholdet storfavoritter.

Det var dog ikke et Premier League-opgør, som væltede i chancer, og der gik derfor 20 minutter, før Everton fik den første store chance. 

Her kom Salomon Rondon fri i gæsternes felt, hvor han blot skulle sende bolden i mål, men Tim Krul i Norwich-målet var hurtig på stregen og afviste forsøget.

Efter 25 minutter blev Allan dog fældet i Norwichs felt, men gæsterne appellerede for film, og derfor måtte VAR i aktion.

Her kom der glædelige nyheder til størstedelen af tilhængerne på Goodison Park, da der blev dømt straffespark, og dermed kunne Andros Townsend bringe Everton på 1-0.

Selvom Norwich jagtede en udligning, var det ikke meget, som Teemu Pukki og Joshua Sargent havde at skyde med, og dermed var det faktisk Everton, der kunne gøre det til 2-0 i slutfasen af opgøret.

Her blev Abdoulaye Doucoure noteret for 2-0-målet, efter Everton slog til på en omstilling. 

Her drev Demerai Gray bolden frem, hvor han lagde den ud til Doucoure på kanten af feltet, og så var hjemmeholdet på 2-0.

Det endte også med at blive kampens resultat, og dermed er Everton tilbage i top fem, da de står noteret for 13 point efter seks runder af Premier League. 

Norwich har derimod fortsat ingen point i denne sæson og har nu tabt hele seks kampe i træk i Premier League.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober