Luk

Sjovt at være Lyngby-spiller: Set mere sort ud

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Vejle Boldklub 0-0
Superligaen Nedrykningsspil

Det er noget sjovere at være Lyngby-spiller nu, end det var tidligere i sæsonen. Det siger Kasper Enghardt, der dog savnede de sidste procenter i 0-0-kampen mod Vejle.

Lyngby lignede i efteråret en stensikker nedrykker fra Superligaen, men i foråret har Carit Falchs tropper givet sig selv noget bedre forudsætninger for at redde endnu en sæson i det fineste selskab i dansk fodbold.

Derfor er det også noget sjovere at være Lyngby-spiller i disse tider, hvor det bliver til sejre og point regelmæssigt. Det siger midtbanespiller Kasper Enghardt efter tirsdagens 0-0-remis mod Vejle.

- Det gør det jo meget sjovere. Det er meget sjovere at vinde og få point, og i hvert fald have muligheden for at overleve i Superligaen. 

- Det har set mere sort ud, end det gør nu, og vi knokler stadig på. Det er en fed gruppe og der er en masse energi nede i omklædningsrummet. 

- Det skal vi bare have lidt mere af på banen, end der var mod Vejle, siger Enghardt.

Tirsdag kunne Lyngby have taget et stort skridt mod overlevelse, da man kunne have kommet indenfor et points rækkevidde af Vejle over nedrykningsstregen.

I stedet blev det til et point og fortsat fire points afstand til Vejle, men det betyder ikke noget for troen på overlevelse i Lyngby.

- Vi tror stadig på det, og det er status quo nu. Der er fire point op, og det er det, vi har at arbejde med i de sidste kampe. 

- Mod Vejle var måske der, hvor vi manglede lidt. Det har vi haft held og tro på i de andre kampe, og jeg er sikker på, at når vi kommer videre herfra, der skal vi nok være skarpe igen, siger Enghardt og tilføjer, at Lyngby ikke føler sig mere presset af nu at være tæt på overlevelse:

- Jeg tror, at I (pressen, red.) tænker mere over de fire point end os, og I tænker mere på stillingen, end vi gør.

- For os er det med at præstere og gøre det godt, og det er det, vi har haft fokus på. Om det er fire, tre eller et point, så skal vi jo bare nå i mål i sidste ende, og det er det, vi koncentrerer os om.

11.-pladsen Lyngbys næste opgave er 12. april mod AaB.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 13. april