Luk

Skade koster belgisk debut for PL-kant

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Newcastle - Brighton
Premier League (21/09)
NordicBet 2,55 3,15 3,15
Oddset 2,45 3,20 3,10

Leandro Trossard er blevet skadet under træning, og han kommer derfor ikke i kamp for Belgien. Det oplyser det belgiske landshold på Twitter.

Leandro Trossard kommer ikke i kamp for Belgien, selv om han ellers var en del af den trup, som landstræner Roberto Martinez har udtaget.

Brighton-kantspillerens er nemlig blevet ramt af en skade under torsdagens træning, og det står nu klart, at det er så alvorligt, at han ikke kommer i kamp. Det skriver det belgiske landshold på Twitter.

- Leandro Trossard udgik fra dagens træning på grund af en skade i lysken. Han er ude i morgen og kampen mod Skotland, lyder det.

Det var ellers gode muligheder, at den 24-årige belgier skulle få debut for det belgiske A-landshold i disse uger. Eden Hazard, der er en af konkurrenterne til venstrekanten, forlod tirsdag landsholdslejren med en skade.

Trossard skiftede til Brighton i sommerens transfervindue. Siden har han spillet tre kampe og scoret ét mål i Premier League, hvor han har leveret et række gode præstationer.

Belgien møder fredag San Marino og mandag Skotland, men det bliver altså uden Leandro Trossard. Det vides endnu ikke, om skaden også kommer til at koste ham Premier League-kampe på sidelinjen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 20. september