Luk

Skadesfri Lucas A. drømmer igen om udlandet

| 3F Superliga | 6 kommentarer

For første gang i 2021 var Lucas Andersen involveret i et mål, da AaB slog OB. Det motiverer AaB-profilen.

Lucas Andersen spillede sin anden kamp i år, da han onsdag blev skiftet ind for AaB i superligaopgøret mod OB.

Her stod den indskiftede kreatør for en assist, da aalborgenserne vandt 3-2 i nedrykningsspillet. Dermed blev AaB-profilen involveret i sit første mål i 2021.

Det er et stort skridt for den tidligere Ajax-spiller, der i 2018 vendte tilbage til sin ungdomsklub. Flere skadesforløb har nemlig hæmmet Lucas Andersens seneste tid i klubben og dermed spændt ben for et nyt udlandsophold.

- Jeg har lært, at man ikke skal tænke for langt frem i tiden. En fodboldkarriere er kort, og det er klart, at det var min ambition at komme ud (til udlandet, red.) igen. Men jeg sagde også, at det skulle være det rigtige.

- Efter en dag som i dag begynder drømmene stille og roligt at komme igen, siger Lucas Andersen.

Siden december har han sammen med AaB-staben fokuseret på at komme sin muskelskade til livs én gang for alle.

- Vi har nørdet mere på det og kigget på de små detaljer samt justeret ud fra følelsen. Det har været en god proces, og derfor er jeg stolt og glad over at bidrage til en sejr.

- Jeg er kommet stærkere ud på den anden side. Jeg føler mig stærkere end nogensinde før både mentalt og fysisk, siger han.

I sejren over OB kunne cheftræner Martí Cifuentes se mere til et af de absolut største navne i klubben, som han tilsluttede sig ved årsskiftet.

- Lucas er en fantastisk spiller for os, og alle ved, at han kan skabe noget på bolden og gøre en forskel.

- Da jeg ankom, vidste jeg, at han skulle være en nøglespiller i det, som jeg gerne vil skabe. Det tror jeg, at han nyder. Men han skal tage ét skridt ad gangen, siger Cifuentes.

Lucas Andersens aftale med AaB løber frem til sommeren 2024.

/ritzau/

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Sara Margren

6 kommentarer

slejser kongen 21:52          
lucas .. AALBORG elsker dig.. kæft du er en god ambassadør for klubben og byen
DaveEricGrohl 22:03          
Dejligt at have Lucas tilbage, jeg ser det som et positivt tegn at han stadig har sulten for at komme til udlandet igen. Så aller helst at vi fik en underskrift med ham på et par år ekstra, hvis han har ilden i maven til det ; )
haraltidret 23:52          
Hvis jeg skal være ærlig så tror jeg simpelthen ikke at Lucas Andersens fysisk kan holde til at spille i en liga, der stiller større fysiske krav end det Superligaen gør. Men det var glædeligt at se ham tilbage i fuld vigør. Han pynter i Superligaen.
Dr Phil 02:03          
Det var helt vildt så stor forskel Lucas gjorde i dag, det er som om at bare selve hans tilstedeværelse på banen får kombinationerne til at flyde. At han så også selv spillede så godt som han gjorde er jeg ekstremt overrasket over, det var jo nærmest det bedste vi har set fra ham siden før pokalfinalen sidste år. Jeg tror altså han stadig var meget mere hæmmet af skaden efter han blev klar igen, end han har givet udtryk for. Nu skal man bare fortsætte med at bygge stille og roligt på resten af sæsonen, uden at forcere noget, så vi har ham helt klar til næste sæson. Lucas er så god en spiller at han alene kan gøre forskellen for om vi ligger hvor vi er nu, eller spiller med om medaljer.
Huaibo Yang 08:33          
Lucas er tilbage stærkere end nogensinde før!
oldgyden 16:25          
jaja så var han heller ikke bedre og udlandet kommer vist ikke efter ham foreløbig
Torsdag 13. maj