Luk

Skadet Hazard må sidde ude endnu en gang

| International | 11 kommentarer

Infoboks

Alcoyano - Real Madrid
Copa del Rey (20/01)
Oddset 12,50 6,30 1,18
bet365 10,00 6,00 1,20

Eden Hazard blev i weekenden udskiftet i 1-2-nederlaget til Alaves, og han har pådraget sig en lårskade, oplyser Real Madrid mandag.

Real Madrid's Eden Hazard må nok engang se Real Madrid-kampe fra afstand, da han i weekendens opgør mod Alaves pådrog sig endnu en skade og måtte lade sig udskifte efter 28 minutter.

Denne gang har den belgiske offensivspiller pådraget sig en muskelskade, oplyser Real Madrid, og derfor er han heller ikke med, når Real Madrid møder Shakhtar Donetsk tirsdag.

Klubben oplyser ikke, hvor lang tid Hazard forventes ude.

Den 29-årige tekniker kom til Real Madrid sidste sommer, men hans ophold har været hårdt plaget af skader, hvorfor det indtil nu kun er blevet til 28 kampe, tre mål og syv oplæg.

Nu varer det altså lidt endnu, før det tal kan vokse igen. 


Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

Slettet(102232210801) 14:19          
nogen der følger real, som ved mere præcist om hvor lang tid sådan en lårskade kan tage? tvivler på han kun misser tirsdagens kamp.
endagtilbage 14:22          
3 uger er officielt bekræftet. Den mand er uhyggeligt uheldig, og Real er bestemt ikke heldige med deres skader pt. Dog må man også kigge ind i alle de muskelskader Real-spillere rager til sig, og man må spørge sig selv om deres lægestab er kompetent nok. Trist hver gang Hazard er ved at ligne en spiller som skal til at finde niveau, så får han enten en ny skade eller Corona. 4 sammenhængene kampe er det højeste han har fået siden hans skifte, og han kan stadig få succes, hvis han for engangs skyld kan holde sig skadefri.
Defensive Tunger 14:31          
Man begynder dog at betvivle at det nogensinde skal lykkes ham at holde sig skadesfri i en længere periode.
Skidt, skidt periode for Real, skaderne hagler ned over dem, og ingen af spillerne i næste række formår at gribe ud efter startpladsen. Der har vel ikke været en positiv historie i denne sæson? Vinicius... Tjaa, ikke for mig. Mendy startede stærkt, men er lige så ringe som resten nu.
Nogen der har et bud?
HurtigHøne 14:41          
Mendy startede stærkt, men er lige så ringe som resten nu.
Arg vel? Mendy har haft 1-2 off-kampe, men ellers har han været en kæmpe styke nede i bagkæden. Stort set hver eneste gang, at Zidane har lavet den genialitet at "spare" ham, så har Real været i problemer pga. Marcelo´s niveau (eller mangel på samme).

Jeg vil nu heller ikke gå så langt og sige, at ingen af spillerne i næste række formår at gribe chancen. Nu har vi ved flere lejligheder set f.eks. Rodrygo komme på banen og gøre en forskel. Senest mod Inter hvor han scorede efter 40 sekunder på banen. Ligeledes har Martin Ødegaard også spillet en række udemærkede kampe, og spiller sig tættere og tættere på en regelmæssig start-11´er.
Men det er svært at få banket noget kontinuitet ind i de unge spillere, når Zidane gang på gang insisterer på at bruge spillere som Vazquez, der med al sandsynlighed alligevel ikke får fornyet sin kontrakt til sommer. Det er simpelthen håbløst..

Vi kan til gengæld blive helt enige om, at en spiller som Vinicius langt fra har grebet chancen. Han startede godt ud, men er siden faldet tilbage i sidste sæsons niveau. Han skal i mine øjne snart tage næste skridt op ad stigen, hvis han skal gøre sig forhåbninger om en længerevarende fremtid i klubben. Han er slet ikke afskrevet endnu, men jeg tror, at tvivlen begynder at melde sig hos flere.
Wise1964 14:51          
Vend du bare næsen hjem til London til de trygge rammer ...
Ma-sH 15:35          
Det er simpelthen så uheldigt, håber virkelig det lykkes for Hazard at blive en succes i Real, tror på ham, og modsat Bale f.eks. er hans indstilling i orden
(ja ja, når vi lige trækker hans overvægt fra, sidste sommer).

Og så må Real bare bygge en skarpere tyngde i truppen, specielt i front. Når man er afhængig af Vinicius og Mariano (som ville have svært ved at komme på middelmådige hold) har man bare som trup ikke hvad der skal til for at vinde titler. Håber på en 3-4 signings henover januar og i løbet af sommeren.
Defensive Tunger 15:46          
Jeg tror såmænd vi er ganske enige.
Mendy har generelt været en positiv oplevelse, men jeg synes decideret han var et bæst sidst i sidste sæson og efter min mening ikke helt været oppe på det niveau ret mange gange i den nye sæson.
Efter nærmere eftertanke/tjek vil jeg give dig ret i Rodrygo har vist positive takter. Mest af alt er hans assist/mål per minutter rigtig fine, men det er ikke mange kampe hvor han får mere end 45 minutter. Om det så er Zidane eller Rodrygo der ikke præsterer så godt til træning skal jeg ikke kunne sige. Ift Rodrygos pris og alder ift. mange andre store talenter så skal han vel også snart til at være lidt mere kontinuerligt inde omkring holdet? Hvis han ikke kan spille sig på nu, hvordan vil de så se ud med en stor handel mere.

Skuffende er det stadigvæk at Jovic, Militao, Marcelo, Isco & Asensio ikke leverer mere. De har næsten intet leveret. Ødegaard har været lidt uheldig med skader og spillet fint når han har været med, men han har jo heller ikke været specielt afgørende i de kampe han har været involveret.
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar