Luk

Luk

Skadet i flere år: Dalum har keeper tilbage

| 3. division | 2 kommentarer

Infoboks

Dalum IF har igen Christian Møller Sørensen tilbage i folden, efter keeperen i de seneste år har kæmpet med knæproblemer. Sørensen vil nu tilbage til sit gamle niveau.

Dalum IF har fået forstærket truppen op til det kommende forår i 3. division, da Christian Møller Sørensen er tilbage mellem stængerne.

Den 23-årige målmand har i de seneste tre/fire år haft store knæproblemer og har derfor ikke spillet fodbold, men nu er han dog klar til at tage handskerne på igen i Dalum-trøjen.

- Jeg valgte at spille i Dalum IF, fordi jeg kender klubben rigtig godt fra mit sidste ophold. Jeg har ikke spillet fodbold de sidste 3-4 år på grund af knæproblemer, men Dalum har de sidste par år kontaktet mig jævnligt, så jeg føler, at klubben rigtig gerne vil mig, og det gav mig et stort boost til at give det en chance igen. 

- Mine forventninger er at starte med at komme tilbage i form og nærme mig det niveau, jeg var på, inden jeg stoppede sidst. Derefter håber jeg på at kunne gøre en forskel i klubben og for holdet, både fodboldmæssigt og socialt i omklædningsrummet, lyder det fra Christian Møller Sørensen til klubbens hjemmeside.

I Dalum IF skal 23-årige Christian Møller Sørensen kæmpe med Mathias Würtz og Victor Gjesse Bove-Qvistgaard om pladsen mellem stængerne.


Af Raymund Nelausen
Fredag 27. maj