Luk

Skadet Søren Rieks efter FCK: Utrolig surt

| Europa League | 1 kommentar
Skadet Søren Rieks efter FCK: Utrolig surt
Foto: Getty Images

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Søren Rieks er uhyre ærgerlig over, at han måtte lade sig udskifte mod FC København, og danskeren mener, at der var mere at komme efter for Malmö.

Danske Søren Rieks var i startopstillingen i torsdagens Europa League-møde med FC København, men kantspilleren måtte lade sig udskifte i pausen.

I første halvlegs slutminutter blev Rieks skadet, hvilket FCK udnyttede til at komme foran 1-0 efter et gennembrud i højre side - Malmös venstre side. Det ærgrer Søren Rieks gevaldigt.

- Jeg fik en stempling på anklen, og så kunne jeg desværre ikke fortsætte. Det var utrolig surt at skulle udgå fra sådan en kamp, siger Søren Rieks til bold.dk og fortsætter:

- Vi forsøgte at klare os igennem de sidste minutter, der var tilbage af første halvleg, men desværre var jeg ikke hurtig nok, så de scorede i min side.

Mere at komme efter

I anden halvleg fik Malmö udlignet til 1-1 og skabte også chancerne til at tage alle tre point.

Søren Rieks ærgrer sig og føler, at det var en kamp, der burde have givet mere end et enkelt point.

- FCK havde ikke selv et skud på mål i første halvleg, men de fangede os på et uheldigt tidspunkt med min skade, og vi var uheldige med vores clearing.

- Det var en uheldig udgang fra første halvleg, men vi kæmpede os fint tilbage og fik et hurtigt mål, som gjorde, at vi sagtens kunne have vundet kampen.

- Jeg er skuffet, for jeg synes, der var mere at komme efter. Vi burde have fået mere med, med tanke på at vi holdt dem fra chancer, men vi var ikke selv dygtige nok, når vi fik chancen, siger kantspilleren.

Lever stadig i gruppen

Med pointdelingen er ét point facit for Malmö FF efter to kampe i Europa League, men Søren Rieks tror fortsat på avancement.

- Jeg synes absolut, vi stadig har gode chancer for at gå videre fra gruppen, men selvfølgelig bliver de næste kampe endnu vigtigere nu, siger han.

Malmö kan nu se frem til to møder med schweiziske Lugano, og det skal give maksimumpoint, fastslår Rieks.

- Vi har en hjemmekamp næste gang, som skal give tre point, men vi føler helt klart, at vi stadig lever i gruppen, siger Søren Rieks afslutningsvis.

Malmös næste opgave i Allsvenskan er søndag, hvor rivalerne fra IFK Göteborg gæster Stadion.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

Tropico 08:02          
Det gavnede da kun gevaldigt Malmøs spil, at han udgik.
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober