Luk

Skadet Stephan Andersen frygter for karrieren

| 3F Superliga | 8 kommentarer

37-årige Stephan Andersen blev alvorligt skadet mod FC Midtjylland, og FC København-keeperen frygter nu, at karrieren kan være forbi. 

Stephan Andersen fik søndag aften lov at starte inde i FC Københavns udekamp mod FC Midtjylland, men den rutinerede målmand blev skadet midtvejs i første halvleg. 

Skaden i akillessenen er så alvorlig, at han frygter, at karrieren kan være forbi. Det siger målmanden i et interview med Canal 9. 

- Det er rigtig dårlig timing. Jeg har et halvt år tilbage af min kontrakt her, og der går i hvert fald et halvt år med at komme ovenpå igen, så om det er slut, må tiden vise, men det ser i hvert fald svært ud. 

Frygter du for, at karrieren slutter her?

- Ja, det gør jeg. Det vil ikke være sjovt, hvis det slutter sådan her, men lad os nu se. 

- Jeg har haft småproblemer i længere tid. Jeg har haft betændelse, som jeg har fået indsprøjtninger imod, og så har jeg selvfølgelig prøvet at arbejde det væk, siger Stephan Andersen.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

brøndbyernesidrætsforening1964 22:51          
Fortjent. Farvel
HRz 22:54          
Fortjent? Godt nok usympatisk skrevet!
settler 23:14          
"Jeg har haft småproblemer i længere tid. Jeg har haft betændelse, som jeg har fået indsprøjtninger imod" underligt man vaelger at bruge ham i den kamp.
Vivaldi Puszkas 23:19          
Det ville være synd hvis en så dygtig målmand skal slutte sin karriere af på denne måde med en grim og opslidende skade. Håber det bedste for dig Stephan! Har sgu ikke noget ondt at sige om dig, bare fordi du både har spillet i begge Københavnerklubber. Kan sagtens tage de objektive "fodboldbriller" på.

Egentlig stiller jeg mig lidt undrende over hvorfor Stephan har brugt de sidste 5 år i FCK. At han ikke undervejs har overvejet et skifte, før her på det sidste (kan selvfølgelig også være at han har det). Tænker bare at den målmand har så meget kvalitet og måske burde have brugt et par år et sted i udlandet hvor han kunne gøre gavn først som spiller og senere som træner - a la Jimmy Nielsen.
FREM86 06:31          
bruger 157058:hvor er du dog et usympatisk individ
sacrabosco 08:40          
Endnu en "bruger"-profil med attitudeproblemer - som allerede har kostet udelukkelse fra bold.dk?
maxbakketop 10:39          
Helt enig Vivaldi
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober