Luk

Skadet Varane: Spillere er som Formel 1-biler

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Brentford - Manchester United
Premier League (19/01)
Oddset 4,40 3,55 1,85
bet365 4,75 3,80 1,72

Manchester Uniteds Raphael Varane døjer stadig med en skade, men er i gang med at tilpasse sig Premier League, ligesom man tilpasser motoren i Formel 1. 

Raphael Varane skiftede i sommer til Manchester United fra Real Madrid. 

Endnu har den franske stopper ikke ramt sit topniveau, der sendte ham op blandt de allerbedste stopper i verden, da han var i den spanske hovedstad. 

Den seneste måned har han tilmed siddet ude, siden han fik en forstrækning i baglåret på udebane mod Atalanta den 2. november. 

Han har dog brugt pausen på at justere nogle ting, der skal gøre, at han tilpasser sig Premier League.

- Jeg arbejder meget hårdt. Fodboldspillere er som Formel 1-biler, så nogle gange skal man ændre nogle ting for at forbedre motoren. 

- Jeg tror, jeg skal ændre lidt, fordi det er en stor forskel, en stor ændring, siger Raphael Varane med henvisning til, han i sommer skiftede Real Madrid ud med Manchester United og Premier League. 

- Arbejdet her er anderledes, så jeg skal tilpasse mig. Jeg ved det, og jeg arbejder meget hårdt for at nå mit bedste niveau så hurtigt som muligt. Jeg ved, det er et stort stykke arbejde, men jeg er klar til at gøre det, så jeg kan forsøge at forbedre mig. Jeg er meget spændt på at komme tilbage og hjælpe holdet. 

Manchester United skriver videre på deres hjemmeside, at man håber at få den franske stopper i aktion i løbet af december, hvor der venter mange kampe. 


Af Andreas Roesen
Mandag 17. januar