LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Skæbnen var hård ved Ajax i livlig Real-møde

| International | 111 kommentarer
Marc Overmars: Derfor kan United-floppet Alexis Sanchez skifte tilbage til Arsenal
Sæbye om kontroversiel ostemad: 'Det er meget Ramos-agtigt'
Sæbye storroser Dolbergs comeback: 'Han er tilbage på et verdensklasse niveau'
Elkjær og Frimann om dansk angriber: 'Han skal være mere aggressiv'
Efter opsigtsvækkende annullering af Ajax-mål: 'VAR er fantastisk'
Skæbnen var hård ved Ajax i livlig Real-møde
Foto: Getty Images
Ajax spillede en god kamp, men tabte 1-2 til et skarpt Real Madrid-hold i et opgør, hvor Kasper Dolberg missede en stor chance til sidst. 

Lasse Schöne startede inde, mens både Kasper Dolberg og Rasmus Nissen tog plads på bænken, da Ajax onsdag havde de forsvarende mestre Real Madrid på besøg i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Gæsterne kom med alle stjernerne og havde både Karim Benzema, Gareth Bale og Vinicius Junior i sin offensiv, ligesom anfører Sergio Ramos fejrede sit 600 kamps-jubilæum som Real Madrid-spiller i bagkæden.

Ajax var underdog, men på ingen måde underlegne i indledningen, hvor Hakim Ziyech to gange truede med at sparke værterne foran.

Senere bød også højrebacken Noussair Mazraoui ind med et forsøg lige forbi rammen, og Dusan Tadic ramte hårdt presset af Ramos stolpen efter en hollandsk bolderobering højt på banen.

Real bød også ind i glimt. Vinicius trykkede hårdt af efter et lille kvarter, og senere forsøgte Bale sig fra distancen, men Ajax-keeperen Andre Onana var på plads, når der var brug for ham.

I første halvlegs afsluttende fase måtte Courtois hive en stor redning frem på Ziyechs forsøg, hvilket gav et hjørnespark, som Nicolas Tagliafico headede i nettet til 1-0 til stor jubel for hjemmeholdets fans.

De kom dog hurtigt ned på jorden i igen, da dommer Damir Skomina konsulterede VAR og opdagede en offside i situationen, hvorfor det stadig var 0-0 ved pausen trods hollandsk dominans.

Anden halvleg åbnede med en David Neres-mulighed i den ene ende og et Karim Benzema-hug i den anden ende, men i begge tilfælde var keeperne vågne.

I stedet kom opgøret første træffer efter en times spil, da Real slog kontra i venstre side. Vinicius Junior skar ind i banen og feltet, mens han fikserede tre Ajax-spillere, inden lagde bolden til rette for Benzema, der fra tæt hold kanonerede bolden over Onana.

Ajax med Dolberg i aktion efter 70 minutter, og han havde straks en mulighed, der dog røg langt over mål. 

Kort efter blev det dog 1-1, da Ziyech omsatte Neres' flade indlæg, og denne gang fik scoring lov at stå trods endnu en VAR-konsultation. 

Ajax bed generelt glimrende fra sig, men Real straffede hollænderne i slutfasen, hvor indskiftede Marco Asensio udnyttede Dani Carvajals oplæg og skaffede spanierne 2-1.

Dolberg havde meget en meget stor mulighed i slutfasen, men Courtois vandt duellen med den unge dansker, og det sluttede med spansk sejr. 

Der er returkamp om tre uger. 

Se West Ham - Fulham Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Mikael Blond

111 kommentarer

Sims91 22:58          
Fint udgangspunkt. Det var ingen stor præstation og Benzema og Vinicius var nærmest usynlige indtil et øjebliks magi.
Stor kamp af Ramos og Courtois defensivt. Noget pis Ramos ikke er med i returen.
Lækkert Asensio kommer ind og bidrager.
brieost 22:59          
Av Dolberg. Stor chance at misse til sidst :S
kom videre 22:59          
hvem VAR det der vandt? ja det var sgu VAR
Contro ill calcio moderno 22:59          
Som vi så det ved VM og som vi kommer til at se fremover. VAR er noget svineri. Klart frispark ved 1-2 scoringen og et 1-0 mål, der sagtens kunne stå, men annulleres.
ElCaptain 23:00          
Sims91, hvordan er livet som bold afhængig? God damn, du sidder virkelig bare klar med en copy paste og refresher bold.dk så du kan få første kommentar? Måske være en sørgelig tilværelse i længden.

OT: Real med dommertække som man kender dem bedst. Ajax klar bedst, og med en skarp Dolleren havde de givet sig selv et fint udgangspunkt.
flaaf 23:00          
Gad vide hvad sådan en dommer koster...
Maradona-Messi 23:01          
Skæbnen? Nej, dommeren var hård ved Ajax. Men så kender vi RMs dommertække igen; Ajax er jo blot det seneste, men næppe sidste eksempel på dommernes "gode øje" til RM.
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar