LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skarp angrebsduo bankede Randers i top seks

| Superligaen | 19 kommentarer
TELEFONFIS med Randers-stopper: Mon han vil løbe på banen med nakketræk?
Brøndbys skæbnekamp i Horsens skal ses på TV3+ og Viaplay
Se målene: Randers tættere på det sjove slutspil med 2-0-sejr
'Alle har sgu prøvet at have lidt sovs i underbukserne, når de skulle træde ind i Parken eller på Brøndby Stadion'
Så fik Riddersholm sin sejr - se målene fra SønderjyskEs 3-0-triumf mod Randers
Skarp angrebsduo bankede Randers i top seks
Foto: Getty Images

Marvin Egho og Emil Riis Jakobsen stod for scoringerne, da Randers FC besejrede AC Horsens 2-0 i Superligaen. 

Der var tre vigtige point på spil, da Randers FC og AC Horsens søndag middag tørnede sammen i Superligaen.

Begge hold lå før opgøret lige uden for den magiske sjetteplads, og en sejr ville lune gevaldigt i jagten på en plads i Superligaens Mesterskabsspil, når grundspillet slutter næste weekend.

Både Randers og Horsens kom til kampen med et nederlag i bagagen og havde lavet én ændring i forhold til den seneste kamp - begge i angrebet. 

Hos Randers gik Emil Riis Jakobsen ind i startopstillingen til fordel for Benjamin Stokke, mens Horsens havde valgt Sammy Skytte i stedet for Oliver Drost. 

Efter otte minutters spil havde Kasper Junker første halvlegs bedste forsøg, da han tog et godt træk ind i hjemmeholdets felt og afsluttede tørt med venstre ben. Matej Delac var dog på plads i hjemmeholdets mål.

Randers var det bedste hold i første halvleg og pressede også fint på, men de helt store målchancer udeblev. Horsens havde ligeledes svært ved at spille sig til muligheder i åbent spil, men udeholdet truede flere gange på dødbolde.

Stillingen var dog fortsat 0-0, da der blev fløjtet til pause. Men sådan forblev det ikke længe. 

Anden halvleg var kun knap fire minutter gammel, da Randers kunne juble for første gang. Johnny Thomsen sendte et indlæg lige i panden på Emil Riis Jakobsen, der flot styrede bolden ind bag Delac.

Den føring blev udbygget efter lidt mere end en times spil. Marvin Egho modtog bolden i Horsens-feltet, og med et smart træk kom han fri til afslutning. Her svigtede han ikke, og så stod der 2-0.

Horsens fortsatte efterfølgende med at true hjemmeholdet på dødbolde, men helt farligt blev det aldrig. Bolden kom i hvert fald aldrig over stregen, og kampen sluttede 2-0 til Randers.

Med sejren ligger Randers nu på en sjetteplads, inden konkurrenterne har spillet i runden. Horsens indtager en plads som nummer ti med mindst tre point op til top seks inden sidste runde i næste weekend.

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

19 kommentarer

jesperyellow 13:59          
Jammerligt af Horsens. Ganske frygtelig kamp. Utrolig at spille med både Sivert og Bjarke centralt, når man ved de ikke bringer noget offensivt. Så prøv dog med Prip centralt i stedet for Hallur.
Nå, op på hesten!
acgade 14:00          
Hold op en sløj Horsens indsats. Juncker er 5 mil ud ad vinduet. Lej Gil nu!
Kagen 14:02          
Vi er alt for dårlige i dag. Det er simpelthen så ideløst.
Det kræver nye ideer og en ny sammensætning af start 11eren. Mathias Nielsen er simpelthen så ringe som altid. Reese kom nu tilbage please.

Nu det overlevelse der skal kæmpes benhårdt om. Glæder mig allerede til næste sæson
John Doe 14:04          
Sammy skytte i angrebet, det er sku da en joke
Tydeligt at AC skodhold kun kom efter en uafgjort
LaksenRFC 14:06          
Ikke nogen stor kamp, men en god sejr. Bannede Egho langt væk, men sikke et mål. Top 6 tror jeg ikke på med OB på udebane. Men mon ikke, at vi sikrede overlevelsen i suppen.
ACH-fan 14:15          
Suk..
Gentile 14:17          
Navneforbytning - Matej Delac i hjemmeholdets mål???

Bo Henriksen har sikkert haft et formål med sin opstilling - måske det ene point - men havde jeg været Bo, så havde jeg sat opstilling efter 3 point.
Som RFC supporter forstår jeg ikke, hvorfor Saba skal tage alle hjørnespark. Hans farlighed inde foran savnes. Og jeg synes faktisk, at Carlgren er den bedste RFC-målmand siden Ousted.
Lørdag 25. maj