LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Skarp Esbjerg-rumæner lægger pres på Vejle

| NordicBet Liga | 8 kommentarer
Skarp Esbjerg-rumæner lægger pres på Vejle
Foto: Vejle Boldklub
Adrian Petre bidrog med et hattrick, da Esbjerg på udebane slog Fredercia med 3-1 og dermed mindskede afstanden til Vejle til ét point.

Efter Vejles sejr i Viborg lørdag var Esbjerg tvunget til sejr i Fredericia søndag, hvis vestjyderne skulle fastholde presset på det østjyske førerhold.

Værterne startede bedst og havde et par chancer, inden gæsterne efter 23 minutter bragte sig foran, da Adrian Petre lynede efter en omstilling.

Esbjerg kom bedre med efter føringsmål og burde også havde bragt sig foran med 2-0 inden pausen, men William Møller misbrugte en stor mulighed efter et hjørnespark.

Esbjerg øgede i stedet til 2-0 efter 65 minutter, da Petre igen slog til. Denne gang efter et boldtab af hjemmeholdet.

Petre ramte stolpen i jagten på et hattrick, men i stedet for 0-3 blev det 1-2, da Christian Sørensen efter 77 minutter bragede et direkte frispark flot i nettet.

Fredericia måtte frem, og få minutter før tid udnyttede Petre den ekstra plads til at fuldende sig hattrick og øgede til slutresultatet 3-1.

Frustrationerne løb efterfølgende af med stopperen Piscu, der så rødt på en skidt dag for Fredericia.

Esbjergs sejr betyder, at de på andenpladsen har ét point op til Vejle med fire runder igen. Vendsyssel er treer med tre point op til Esbjerg og fire point til Vejle.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Søndag 17. februar