LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skarp indskifter skaffede Leicester sent point

| Premier League | 0 kommentarer
Michail Antonio sænker Spurs og laver bizar jubelscene
West Ham chokerer Tottenham med 1-0-kasse
Pochettino: West Ham-kamp er vigtigere end CL-semifinale mod Ajax
Fokus på de sidste runder: Denne kamp kan hive guldet ud af Citys hænder
Barnes redder Schmeichel og co. i 92. minut: Se alle 4 scoringer fra dramaet
Skarp indskifter skaffede Leicester sent point
Foto: Getty Images

En sen scoring af en Harvey Barnes i hopla sikrede Leicester og Kasper Schmeichel 2-2 mod West Ham.

Mens de øverste seks hold allerede er stukket af i Premier League og ikke længere kan hentes, handler det nu for forfølgerne at blive de bedste af resten.

To af de hold, der kæmper om syvendepladsen, er Leicester og West Ham, og de tørnede sammen lørdag eftermiddag.

West Ham havde inden opgøret tabt de seneste tre kampe og fire af de seneste fem og skulle forsøge at komme tilbage på sejrssporet mod Leicester.

Gæsterne, der havde Kasper Schmeichel i mål, tabte senest hjemme til Newcastle og kom ned på jorden efter fire sejre i træk. De skulle forsøge at bevise, at nederlaget blot var en enlig svale. 

I løbet af første halvleg var det West Ham, der sad mest på bolden, mest Leicester lurede på omstillingerne, når de bød sig.

Begge hold havde dog svært ved at komme frem til de helt store chancer. Det lykkedes dog West Ham efter 37 minutter.

Her sendte Mark Noble et glimrende indlæg i feltet,som Michail Antonio kom højest på. På flotteste vis headede værterne i front.

Den stilling holdt frem til pausen.

Fra anden halvlegs start stillede West Ham sig lidt længere tilbage og tillod Leicester at holde fast i bolden. De kunne dog ikke for alvor gøre brug af den store mænge boldbesiddelse.

Mens det virkede til, at de to hold kunne spille for evigt uden at komme frem til de helt store chancer, tog Jamie Vardy sagen i egen hånd med 23 minutter igen.

Ben Chillwell sendte et indlæg i boksen, som angriberen hurtigt opfattede og mødte ved forreste stolpe, hvor han prikkede til den. 1-1.

Scoringen gav gæsterne et boost, og få minutter senere fik Wilfred Ndidi en stor chance, da bolden endte for fødderne af ham i feltet. Han overplacerede dog afslutningen, der gik forbi stolpen.

Kampen åbnede generelt mere op efter udligningen, hvor der var chancer i begge ender. Ni minutter før tid lå bolden igen bag Kasper Schmeichel.

Lucas Perez, der blot havde været på banen i fire minutter, var hurtigst, da en afslutning ramte stolpen. Uden problemer kunne han sende riposten i tomt mål.

Leicester pressede efterfølgende på for en udligning. Først headede Harvey Barnes et indlæg forbi mål, mens han minuttet senere smed i indlæg i hovedet på Kelechi Iheanacho, som dog ikke kunne ordentligt ram på bolden.

Perez havde bolden i nettet igen i slutminutterne, men der var allerede fløjtet offside. 

Det var der ikke i den anden ende, da Hervey Barnes tog en flot solotur, som han afsluttede med at sende bolden i kassen til 2-2.

Det var den unge kantspillers første mål i Premier League, og den scoring var nok til at sikre danskerklubben det ene point.

Resultatet betyder, at Leicester nu indtager en plads som nummer otte. West Ham er fem point bagefter som nummer 11.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj