LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skarp Kadrii vil vise at FCK tog fejl

| Superligaen | 13 kommentarer
Skarp Kadrii vil vise at FCK tog fejl
Foto: Getty Images

OB-profilen Bashkim Kadrii er ikke sur over, at FC København ikke valgte at satse på ham. Men det kunne være rart at vise, klubben tog fejl, siger han til Ekstra Bladet.

Tiden i FC København blev ikke helt, som Bashkim Kadrii havde håbet.

Offensivspilleren skiftede i sommeren 2014 fra OB til FCK, men siden var en alvorlig skade blandt andet med til at spolere opholdet. Nu er Kadrii tilbage i OB med stor succes, og her vil han gerne vise, at FC tog fejl ved at sende ham videre, skriver Ekstra Bladet.

- Der er 'no hard feelings' fra mig mod Ståle. Han er dygtig og har udviklet mig. Der er bare ikke lige så lang snor i FCK, som der er i for eksempel Randers, og folk må gerne sige, jeg ikke var god nok til FCK. Det er jo i princippet rigtigt, når jeg ikke slog igennem, siger Kadrii til mediet.

- Jeg kunne have fået stor succes, hvis ikke jeg var blevet ramt af min skade. Det vil da være rart at bevise, at FCK tog fejl, siger Bashkim Kadrii.

27-årige Bashkim Kadrii har scoret fire mål i 10 Superliga-kampe for OB i denne sæson.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

13 kommentarer

CopenhagenNoice 08:31          
Man krymper sig sgu også lidt, når alternativerne har været Kodro, Pavlovic og Sotiriou. Hvorfor i alverden fik Kadrii ikke lige så lang snor?!
Bløde babser 08:47          
Kadrii blev hentet ind som kant, men endte med at spille den ene angriberplads nogle kampe inden han blev skadet. Mere af nød end af lyst som jeg husker det.
Da han langt tid efter kom tilbage fra sine skader var FCK kommet videre på kanterne og som angriber har han som type aldrig været det FCK skulle med en angriber.

Det en skam. En gammel B93 dreng som ham der tilmed er en rigtig dygtig spiller, ville være en dejlig ting at have til at præsere på Byens hold. Om han har fået chancen kan man diskutere. Han har jo blandt andet trænet og spillet en del reservekampe etc, så han har haft rigelig mulighed for at vise at han var the shit hos os.
Håber han får en masse succes i Odense.
Harford 08:58          
Jo BB jeg har også altid set Kadrii som en kantspiller, men som det er nu, ville jeg heller have Kadrii i truppen og måske spille angriber, end Kodro som det deværre ikke går så godt for
Harford 09:10          
Som der står i artiklen, har Kadrii scoret 4 mål i 10 ligakampe. Fin statestik
tofod 09:20          
Jeg krymper mig mest bare når jeg læser folk der brokker sig over at Kadrii ikke er i FCK længere.

Var han ikke blevet skadet og havde fortsat sin udvikling i FCK, kunne han have spillet mere. Så ville han også kende sine holdkammerater på nuværende tidspunkt, og så ville det give langt mere mening at overveje at beholde ham. For så kunne man sætte ham direkte ind fra bænken, nu skal han først spilles ind på holdet.

Og at sammenligne ham med spillere der ikke har slået igennem er decideret useriøst, så kan alle jo se gode ud. Og vi skal ikke have spillere der er marginalt bedre end nogen der ikke kunne slå igennem i FCK.

Når man kiggede på ham i Randers tænkte man ikke "der er en kommende FCK-spiller", men "Han skal også lige finde sig selv og komme i gang igen". Da han kom tilbage til FCK stod man altså med en 27-årig spiller der endnu ikke havde slået igennem for FCK, eller spillet en hel kamp der for alvor sad i skabet, ikke rigtigt blev en profil i Randers. Hvis man valgte at spille med ham, ville han helt sikkert skulle bruge noget tid på at lære sine medspillere at kende, før han for alvor kunne shine. Han ville stå efter N´Doye, Fischer, Wind og Pieros og ville derfor kun få nogle få indhop der slet ikke ville være nok til at lære sine medspillere at kende. Alternativt kunne han skifte til OB få fast spilletid og få formen og karrieren på rette spor. Jeg har meget svært ved at se hvordan det havde været den rigtige beslutning at beholde Kadrii.

Havde han været en østeuropæisk angriber, tror jeg ikke der havde været en eneste der overvejede om vi skulle beholde ham i sommerpausen.

Og slår han igennem i OB, var det stadig den rigtige beslutning, for han havde ikke fået den snor han havde brug for til at komme i form, i FCK.
Snigskytten 09:44          
Ikke en profil hos Randers :o. Fjerner du Saba fra Randers holdet, så var Kadrii da en enmandshær. Som om nogen, var årsagen til de reddet røven.
CopenhagenNoice 10:04          
Tofod, det jo rent faktisk fordi han har vist noget og nogle (inkl. Mig) mener han kunne have gjort det bedre på toppen når han blev klar end vi skulle investere i feks kodro
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj