Luk

Skarp Morata grundlagde Atletico-comeback

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Espanyol 3-1
La Liga
38' 0-1 Sergi Darder
45' 1-1 Ángel Correa
58' 2-1 Alvaro Morata
90' 3-1 Koke

Espanyol var foran med 1-0, men Alvaro Morata både scorede og lagde op til et mål, så Atletico Madrid kunne trække sig sejrrigt ud af søndagens La Liga-kamp.

Atletico Madrid kunne med en sejr i dagens kamp mod Espanyol bringe sig meget tæt på førerholdene Real Madrid og Barcelona i La Liga.

Det var Espanyol dog lige ved at forpurre, da de bragte sig foran efter 38 minutter.

Sergi Darder trykkede af uden for feltet, og selvom Jan Oblak var ude i fuld udstrækning, så kunne han ikke nå skuddet, som gik i nettet.

Så var Atletico meget tæt på at gå til pause bagude med et mål, men i halvlegens overtid fik Alvaro Morata ekspederet bolden indover fra en meget spids vinkel, og en få centimeter fra mål headede Angel Correa udligningen i kassen.

Alvaro Morata var i hopla i aftenens kamp, og kort tid efter pausen bragte han Atletico foran.

Vitolo sendte Morata afsted i dybden, og med en hård, velplaceret afslutning bragte han Atletico foran med 2-1.

Herefter gjorde Atletico det, de er bedst til, og med en jernhård defensiv og kontrolleret offensiv kørte de sejren i garagen på autopilot. 

I overtiden fordoblede Koke Atleticos føring, da han dirigerede et Diego Costa-indlæg i mål, og så kunne Atletico fejre en 3-1-sejr, da kampens dommer kort efter fløjtede af.

Med sejren er Atletico på tredjepladsen i La Liga, ét point bag Real Madrid og FC Barcelona, som dog har en kamp til gode.


Af Benjamin Alexander Helbo
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november