Luk

Skarp Rosenberg afgjorde danskermøde

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Skarp Rosenberg afgjorde danskermøde
Foto: Getty Images

Markus Rosenberg scorede begge mål, da Malmø besejrede Falkenbergs 2-1 og gik til tops i Allsvenskan.

Der var tre danskere i kamp i den svenske Allsvenskan, da Falkenbergs søndag havde besøg af Malmø. Hjemmeholdet havde Marcus Mathisen med fra start, mens Søren Rieks og Anders Christiansen startede på banen for udeholdet.

Det var dog gæsternes svenske angriber Markus Rosenberg, der løb med opmærksomheden i kampen, der var top mod bund. Malmø kunne med en sejr rykke op på førstepladsen, mens værterne skulle bruge point for at komme væk fra sidstepladsen.

Kampen var otte minutter gammel, da Markus Rosenberg pandede gæsterne i front, og efter 25 minutter fordoblede han føringen efter noget af et kiks i forsvaret hos Falkenbergs.

Carl Johansson og målmand Johan Brattberg gik helt forkert i hinanden, da forsvarsspilleren spillede en bold tilbage og forbi egen keeper. Det opfangede Rosenberg, der løb forbi og prikkede bolden i tomt mål.

Umiddelbart inden pausen kom der spænding tilbage i opgøret, da Karl Søderstrøm reducerede for hjemmeholdet.

De fik dog ikke scoret mere, og det gjorde Malmø heller ikke. Markus Rosenberg havde ellers en gylden mulighed for at fuldende sit hattrick, da han ti minutter inde i anden halvleg missede et straffespark.

Marcus Mathisen spillede fuld tid og noterede sig for et gult kort for hjemmeholdet, der stadig er sidst. Søren Rieks blev skiftet ud efter 79 minutter, mens Anders Christiansen spillede hele kampen for Malmø, der topper Allsvenskan.

Häcken rykkede på tredjepladsen, da de andetsteds vandt 1-0 over Sundsvall, mens Kalmar og Östersunds spillede 1-1.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni