LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skarp Schwartz reddede Silkeborg i livligt brag

| NordicBet Liga | 56 kommentarer
Kommentator får et kæmpe chok: Ekstatisk Silkeborg-fan stormer studie i sejrsrus
Silkeborg-kaptajn så gyserkamp sammen med fansene: Jeg var et nervevrag
Målbonanza i NordicBet Ligaen: Se målene fra det vanvittige topopgør her
Fantastisk frispark sender Fremad Amager i front! Se Lucas Ohlanders frisparksperle her
Vanvidsstart i oprykningskamp: Plaffeministeren hugger Silkeborg i himlen, men Fremad Amager svarer prompte tilbage - se de to lynmål her
Skarp Schwartz reddede Silkeborg i livligt brag
Foto: Getty Images

Silkeborg er fortsat nummer et i 1. division, efter Ronnie Schwartz med to mål sørgede for, at 0-2 blev til 2-2 i topbraget mod Viborg. 

Silkeborg kunne tirsdag aften tage et stort skridt mod direkte oprykning til Superligaen, da de havde besøg af Viborg til et udsolgt topbrag i 1. division med 9117 tilskuere på tribunerne.

I første omgang ville gæsterne det dog anderledes.

Viborg startede bedst, og efter ni minutter kom de foran efter et hjørnespark, der tilfældigt havnede for fødderne af backen Mikkel Knudsen, der hamrede bolden på undersiden af overliggeren.

Returen var VFF-kaptajn Jeppe Grønning over, han prikkede bolden over stregen i duel med en ikke alt for overbevisende Oscar Hedvall i værternes bur.

Bare fire minutter senere blev det også 2-0, da Christian Sivebæk lagde en flad bold i feltet, som Mikkel Agger sparkede ind bag Hedvall og en forstenet Silkeborg-defensiv.

Uden at sprudle eller overbevise arbejdede Silkeborg sig stille og roligt tilbage i kampen, men Viborg var fortsat farligst, og Jeff Mensah havde et par bud på et 3-0-mål.

Det blev dog 1-2 inden pausen, da dommeren efter 40 minutter gav værterne et indirekte frispark, da han vurderede, at Simon Trier havde lagt bolden tilbage til keeper Ingvar Jonssons hænder.

Frisparket blev trillet til topscorer Ronnie Schwartz, der hamrede spændingen tilbage i det livlige opgør, der bød på endnu et par SIF-forsøg inden pausen.

Silkeborg trykkede på straks efter genstart, og efter 49 minutter blev det 2-2, da Svenn Crone gik forbi Mensah og lagde bolden til rette for Schwartz, der sparkede sit 21. sæsonmål i nettet.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, og begge mandskaber jagtede sejren, men der blev længere mellem de store chancer. Viborg forsøgte sig flere gange med forsøg forbi rammen, mens værterne manglede det sidste i sit opspil.

Efter 89 minutter fik Andreas Albers en stor chance for at afgøre affæren, men angriberen nåede akkurat ikke frem til bolden i rette tid, og det sluttede 2-2 efter en afslutning, hvor gæsterne var mest nærgående. 

Med 2-2-resultatet er Silkeborg stadig etter – et point foran Viborg. Der er samtidigt åbnet op for, at Fremad Amager med sejre over Silkeborg og Viborg sensationelt kan snuppe førstepladsen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

56 kommentarer

Qwerty1 20:51          
Klar dommerfejl -, ærgerligt at en dommer skal ødelægge en topkamp
NelleIF 20:51          
Resultatet er vi bedst tjent med! Vi kan selv afgøre det! SIF skal i superligaen NU!
Friisenfriis 20:51          
Fuldstændig vanvittigt røveri af Silkeborg og dommeren! Det er vel nærmest kun overgået af det manglende straffespark til Hobro sekunder inden Silkeborgs afgørende 2-1 scoring i sæsonen 13/14?
gyser323 20:51          
Elendig dommer
Verde 20:54          
Tja, når man vinder de kampe, hvor man spiller halvsløjt, så er man vel fortjent etter.
Skrevet meget om at fortjene en plads i superligaen...den der fejlkendelse fra dommeren ved 1-2 målet var ret kampafgørende, så lad os blive enige om, at han venter en del år på sin superligadebut :-)
Kings&Kaliber 20:54          
Ikke skyggen af en tilbagelægning! Men klager ikke.
MKilgallon 20:54          
Pinligt at han overhovedet kunne overveje at dømme et indirekte frispark der.

Trier havde på ingen måde intention om at spille den tilbage. Decideret pinligt af dommeren. I TV sagde de dog at han stopper efter denne sæson - Det er da dejligt at han trods alt har selverkendelse og godt ved han ikke kan dømme på dette niveau.

Fin åbning af Viborg og ok 2. halvleg. Silkeborg var aldrig kommet i nærheden af point, hvis dommeren ikke er SIF-fan.

Helt åbent fortsat, men mon ikke Fremad Amager får point(s) på søndag og giver Viborg overhånden tilbage.
Onsdag 22. maj