Luk

Skarp Skov Olsen: Dejligt at få vist mig frem

| EM U21 | 0 kommentarer

Infoboks

Bologna - Roma
Serie A (22/09)
bet365 2,75 3,50 2,45
NordicBet 2,75 3,65 2,40
Oddset 2,75 3,65 2,40

Andreas Skov Olsen føler, at han med sine to scoringer for U21-landsholdet mod Rumænien fik vist sig godt frem for blandt andet Bologna. 

U21-landsholdets Andreas Skov Olsen blev afgørende i tirsdagens kamp mod Rumænien, da han med to scoringer sørgede for en 2-1-sejr.

Skov Olsen, som er en af de spillere, som også var på holdet på det seneste U21-landshold, glæder sig over, at holdet fik en lovende start under den nye landstræner Albert Capellas.

- Det var en rigtig god start, og det var vigtig med en sejr for en ny gruppe og en ny træner, som lige er startet op sammen. Det var godt for selvtilliden for os alle, siger Skov Olsen til bold.dk.

Bologna-angriberen skulle bare bruge to minutter af tirsdagens kamp, før han scorede et signaturmål ved at trække ind i banen og sparke bolden i det lange hjørne med venstrebenet.

- Det var selvfølgelig en rigtig dejlig start, og det gav lidt flashback til min tid i Superligaen at score sådan et mål.

- Jeg gjorde min ting og hjalp holdet til de tre point, siger Skov Olsen, som endnu ikke har fået officiel debut for Bologna efter to Serie A-runder:

- Jeg har ikke spillet 90 minutter, siden Superligaen sluttede for nogle måneder siden, så det var rigtig dejligt at få en masse minutter og få scoret et par stykker - også så jeg fik vist mig frem for dem nede i Italien, siger Skov Olsen til bold.dk.

19-årige Skov Olsen har nu spillet 12 landskampe og scoret fem mål for U21-landsholdet.
 


Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 20. september