LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skarp Yilmaz hamrede Besiktas mod toppen

| Super Lig | 0 kommentarer
Skarp Yilmaz hamrede Besiktas mod toppen
Foto: Getty Images

Burak Yilmaz scorede to kasser, da Besiktas søndag for alvor meldte sig ind i guldkampen med en 4-1-sejr over Ankaragucu. Holdet er nu blot tre point fra førstepladsen. 

For et par uger siden lignede det, at Basaksehir var på vej imod et stensikkert tyrkisk mesterskab, men med ét point i de sidste tre kampe er titelkampen åbnet igen.

Det betød, at Besiktas søndag aften kunne lukke hullet til førerholdet til tre point, men det krævede en sejr i hjemmekampen mod Ankaragucu.

Besiktas fik dog en fremragende start på kampen. Efter otte minutter driblede rutinerede Burak Yilmaz sig fri i venstre side, og så tordnede han bolden i kassen ved den nærmeste stolpe.

1-0 til Besiktas, men gæsterne kom godt igen efter hjemmeholdets tidlige føringsmål.

I hvert fald var det Ankaragucu, der skabte det fleste chancer efterfølgende, men Besiktas kunne alligevel gå til pause med en føring på 1-0.

Den føring blev fordoblet ni minutter inde i anden halvleg, da gæsternes målmand boksede bolden ud på sin egen forsvarsspiller, og så var Domagoj Vida helt fri og kunne let sende Besiktas på 2-0.

Knap ti minutter senere gjorde Burak Yilmaz det til 3-0 fra straffesparkspletten, og så var den kamp reelt afgjort.

Hadi Sacko fik dog reduceret til 1-3 efter 79 minutter, men bare to minutter senere lukkede serbiske Adem Ljajic til slutresultatet 4-1 til Besiktas.

Med sejren er Besiktas på tredjepladsen nu blot tre point fra førerholdet Basaksehir. Galatasaray er toer og kan stryge til tops mandag aften, hvor der venter en kamp mod Konyaspor.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 20. maj